Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEICI NE ČEKAJU

Cityjeva delegacija dolazi u Zagreb sa 6 milijuna funti za Halilovića!

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
22.11.2012.
u 18:26

Englezi pišu da ga Dinamo neće pustiti za te novce ili da će tražiti udio u budućim transferima

Prema pisanju engleskog Daily Maila, za Alenom Halilovićem vlada opća pomama. U utrku se nakon Reala i Manchester Uniteda uključio i Manchester City. Navodno  tročlana delegacija tog kluba ovaj tjedan dolazi u Zagreb ne bi li ispregovarala dolazak ''novog Luke Modrića'' na Etihad.

U tekstu navode da je 16-godišnji talent nedavno bio na probi u Realu te da je za njega također zainteresirana Barcelona. City ga želi odmah i ponudio bi Dinamu šest milijuna od 12 milijuna funti, na koliko su mu neki već procijenili vrijednost, no zagrebački klub, pišu, vjeruje da bi u budućnosti mogao zaraditi i mnogo više te bi pristao samo uz klauzulu da od budućih Alenovih transfera dobiva novac.

Ključne riječi

Komentara 11

ZI
zigi7darko
20:05 22.11.2012.

Mladić je stvarno talentiran.Sviđa mi se zaista. No, nepretjerujmo. Stavio bih ruku u vatru da u Nk Osijeku ima bar tri takva igrača(15-17 godina). Vjerujem i još nekoliko u drugim klubovima. No, ne stoji takva logistika iza njih. Haliloviću želimm nravno sve dobro u karijeri i u životu. Lijepi podrav!

OB
-obrisani-
20:20 22.11.2012.

takvih ima svugdje, ja nisam ništa spektakularno vidio u tom dečecu, sa 16 godina već treba davati naznake ekstra klase da bi jednog dana bio vrhunski... vidjeli smo rukavinu, otimačina, a gdje je sada??? sve je to prenapuhano, ajaks ima takvih 20 tak po generaciji, pa ako na kraju 2-3 uspiju super.. a našem dečecu želim sreću i neka pokaže da je najbolji!

Avatar billybull
billybull
20:00 22.11.2012.

frknuti ga sto prije, dok mu se nekaj ne dogodi...6 cigli je 6 cigli, a lima u dinamu i tak i tak nemre napredovati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije