Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL MUNDO TVRDI

City i Barca dogovorili transfer Robinha?

Robinho
Reuters
09.11.2009.
u 11:31

Barcelona i Manchester City dogovorili su transfer brazilskog napadača Robinha (25), barem prema pisanju španjolskog dnevnika El Munda Deportiva.

Napadač “građana” i brazilske nogometne reprezentacije u posljednje se vrijeme konstantno povezuje s Barcelonom, o čemu su pisali i španjolski i engleski mediji, a vatru je dodatno potpirivao Robinhov otac Gilvan de Souza svojim izjavama.

- Čekamo da nam City kaže nešto konkretno o budućnosti mojeg sina. Svjestan sam svega što se piše po medijima, ali dok se klubovi i službeno ne dogovore, moramo ih ostaviti da nagađaju. Robinho je profesionalac koji je ugovorom vezan za City, ali opcija igranja za Barcelonu čini se vrlo uzbudljivom - rekao je Robinhov otac.

Navodno bi se transfer mogao odigrati već u siječanjskom prijelaznom roku, iako katalonski klub preferira opciju prema kojoj bi Robinho do kraja sezone došao na posudbu te onda na njezinu kraju potpisao trajan ugovor.

Navodno veliku ulogu u cijeloj priči ima i prijedlog španjolske vlade o izmjeni “Beckhamova zakona” kojim su strani nogometaši u Primeri povlašteni i plaćaju 24 posto umjesto 43 posto poreza koliko plaćaju domaći igrači.

Dogovor sklopljen prije no što "izjednačujući zakon" stupi na snagu uštedio bi Barceloni 19 posto razlike plaćenog poreza.

Komentara 1

DA
darkobbb
12:57 09.11.2009.

ja njega nebi dovodio ni besplatno on je navikao na tretman zvijezde a to u barci nece biti a i zgadio mi se jos dok je bio u realu.... rade bi da daju sansu nekom 17-18 godisnjaku assulinu ili jeffersonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije