Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI UŽIVO

Moreno prešao iz Rome u Real Sociedad, Özil ostaje u Arsenalu

'Arsenal\'s Mesut Ozil celebrates after scoring a goal against Napoli during their Champions League soccer match at the Emirates stadium in London October 1, 2013. REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tag
31.01.2018.
u 08:00

Sve novosti na nogometnom tržištu u vezi s transferima igrača možete pratiti na našem portalu.

Zimski prijelazni rok počeo je s prvim danom nove godine, a završit će 31. siječnja. Prijelazni rok u hrvatskom nogometu počeo je 10. siječnja. Sve novosti na nogometnom tržištu u vezi s transferima igrača možete pratiti na našem portalu.

 

 

1. veljače

8:30 - Meksikanac Hector Moreno prešao je iz Rome u Real Sociedad u transferu vrijednom 6 milijuna eura. Moreno je u Romu stigao iz PSV-a tijekom ljeta, a za rimski klub je odigrao svega šest utakmica.

31. siječnja

18:40 Arsenal je u srijedu riješio još jednu brigu, produžio je ugovor sa njemačkim veznjakom Mesutom Özilom (29) do ljeta 2021. godine. 

18:00 Michy Batshuayi stigao je na posudbu u Borussiju Dortmund iz Chelseaja do kraja sezone.

17:00 Olivier Giroud iz Arsenala je otišao u redove gradskog rivala Chelseaja.

16:00 Tino Sven Sušić nakon povratka iz Makabija, gdje je odigrao samo 333 minute ove sezone, otišao je u Royal Antwerp, potvrdio je klub. On je i dalje igrač Genka, koji ga je sada posudio svom rivalu, petoplasiranoj momčadi lige Antwerpenu, na godinu i pol dana.

14:30 Transfer Marcela Brozovića iz Intera u Sevillu je definitivno propao.

13:45 - Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang, član Borussia Dortmunda, potpisao je ugovor s engleskim prvoligašem Arsenalom, objavila su u srijedu oba kluba, više pročitajte OVDJE.

12:50 - Brazilac Lucas Moura prošao je liječničke preglede u Londonu i uskoro će biti predstavljan kao novi igrač Tottenhama. Spursi su PSG-u platili 28 milijuna eura.

12:00 - Chelseajev napadač Michy Batshuayi u Dortmundu je na liječničkom pregledu, bit će na posudbi do kraja sezone.

11:30 - Interov igrač Nagatomo bit će do kraja sezone na posudbi u Galatasarayu.

10:25 - Talijanski mediji pišu da Interov trener Luciano Spalletti neće pustiti Marcela Brozovića u Sevillu!

09:30 - Nekadašnji igrač Dinama koji je nastupio i za hrvatsku reprezentaciju Dino Drpić (36) novi član četvrtoligaša Savskog Marofa.

- Dino je unatoč godinama još uvijek rekao bi prvoligaška kvaliteta jer sam s njim radio i u Kustošiji. Neosporna kvaliteta, ali sve ostalo stoji na labavim nogama. Jedino ako vodstvo kluba nema čaroban štapić i ne dovede još 3-4 vrhunska pojačanja. A kod Savskog Marofa se nikada ništa ne zna - rekao je trener Renato Jurčec za Sportske novosti.

30. siječnja

23:10 - Tottenham je potvrdio transfer Lucasa Moure iz PSG-a za 30 milijuna eura.

22:35 - Engleski nogometni prvoligaš Watford angažirao je belgijskog mladog reprezentativca Dodija Lukebakija (20) s kojim je potpisao ugovor na četiri i pol godine. 

Lukebakio je dosada bio igrač Anderlechta, no prošlu je sezonu proveo na posudbi u Toulouseu, dok je prvi dio ove sezone bio posuđen Charleroiju.

Lukebakio je drugi igrač kojega je Watford angažirao u samoj završnici zimskog prijelaznog roka, u ponedjeljak je na polusezonsku posudbu iz Barcelone stigao Gerard Deulofeu.

21:20 - Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio objavio je kako bi Marcelo Brozović karijeru mogao nastaviti u Sevilli, više pročitajte OVDJE.

20:15 - Španjolski nogometni velikan Athletic iz Bilbaoa angažirao je dosadašnjeg braniča svog najvećeg suparnika Real Sociedada Iniga Martineza (26) s kojim je potpisao ugovor na pet i pol godina, više pročitajte OVDJE.

18:00 - Manchester City je poslao Leicesteru ponudu od 60 milijuna eura za Riyada Mahreza. Guardiola želi zamjenu za Leroya Sanea koji zbog ozljede pauzira mjesec i pol dana.

15:50 - Pierre-Emerick Aubameyang je stigao u London na preglede i potpis ugovora s Arsenalom.

14:10 - Samuel Eto'o iz Antalyaspora prelazi besplatno u Konyaspor, a potpisat će ugovor na 2,5 godine.

12:05 - Aymeric Laporte potpisao je za 65 milijuna eura za Manchester City.

10:30 - Borussia Dortmund želi dovesti Oliviera Girouda iz Arsenala kao zamjene za Pierre-Emericka Aubameyanga. Giroud bi, navodno, radije u Chelsea.

8:20Karim Benzema odbio je dvije ponude da ode iz Reala.

29. siječnja

22:00 - Aymeric Laporte novi je igrač Manchester Cityja koji ga je Atlethic Bilbau platio 65 milijuna eura. Laporte je 23-godišnji Francuz koji igra na poziciji braniča.

21:30 - Propao je transfer Edina Džeke u Chelsea jer se nije uspio dogovoriti oko plaće i trajanja ugovora.

21:15 - Dva dana prije kraja zimskog prijelaznog roka redove talijanskog nogometnog velikana Intera zahvatila je panika nakon što je kapetan Mauro Icardi na društvenim mrežama najavio odlazak.

Naime, Icardi je na svom Twitter profilu napisao "Chauu Chauu", a kasnije na svom Instagram profilu dodao: "Ako kažeš zbogom znači da se razvijaš".

Premda je argentinski napadač nekoliko puta objavio kako neće napustiti Inter, navijači mu ne vjeruju. Talijanski mediji nagađaju da ukoliko zaista dođe do transfera, Inter će tražiti najmanje 100 milijuna eura odštete.

Icardi je već duže vrijeme na meti europskih bogataša, a najglasnije se spominje njegov prelazak u redove europskog prvaka Real Madrida.

19:30 - Brazilski nogometni reprezentativac Lucas Moura (25) napustio je redove PSG-a i karijeru će nastaviti u engleskom premierligašu Tottenhamu.

Klubovi su postigli dogovor i 25-godišnji Brazilac seli u London za 28 milijuna eura. Moura je već stigao u London i ukoliko prođe liječnički pregled potpisat će ugovor za Tottenham.

18:00 -  Bivši vratar brazilske nogometne reprezentacije Julio Cesar (38) vratio se u svoj bivši klub Flamengo gdje će za tri mjeseca završiti karijeru.

- Nadam se da ću s navijačima uživati ta tri mjeseca. Vjerujem kako ću uz sretan kraj zaključiti ovo poglavlje - kazao je Cesar koji je karijeru započeo u Flamengu. 

13:45 - Armin Hodžić (23) na meti je Konyaspora. Turski prvoligaš traži zamjenu za ozlijeđenog Mustaphu Yatabarea, više pročitajte OVDJE.

11:10 - Hrvatski trener Slaven Bilić mogao bi se uskoro vratiti na klupu! Bivši hrvatski izbornik jedan je od glavnih kandidata za preuzimanje Stuttgarta, više pročitajte OVDJE.

9:25 - Sergio Gomez iz Barcelone mogao bi karijeru nastaviti u dortmundskoj Borussiji.

8:00 - Ivan Krstulović-Opara, dosadašnji igrač Dugopolja, karijeru će nastaviti u Cibaliji.

28. siječnja

14:35 - Rijeku bi mogla napustiti još tri igrača; grčka Gazzetta piše da Panathinaikos sprema ponudu u iznosu od 2 milijuna eura za Hebera, dok bi Jakov Puljić mogao otići u Cagliari. Blizu izlaznim vratima je i Filip Bradarić kojeg u svojim redovima želi vidjeti Fiorentina.

12.00 - Roma je odbila ponudu Liverpoola za vratara Alissona Beckera za kojeg traži 50 milijuna eura.

10:15 - Juventus je Sassuolo poslao ponudu u iznosu od 25 mil. eura za Mattea Politana.

8:30 - Barcelona do kraja prijelaznog roka želi dovesti Arthura iz Gremija.

27. siječnja

20:00 - Monaco je iz Genoe za 25 milijuna eura doveo 16-godišnjeg Pellegrija.

14:00 - Strani mediji pišu da Panathinaikos nudi Rijeci dva milijuna eura za napadača Hebera. Cagliari želi Jakova Puljića, a Fiorentina bi dovela Filipa Bradarića.

11:15 - I Tonći Kukoč pronašao je novi klub. Nedavno je napustio Zrinjski iz Mostara i potpisat će za mađarski Honved, piše Goal.

10:10 - Napadač Karim Benzema na odlasku je iz Real Madrida. Na ljeto bi trebao preseliti u Arsenal za 60 milijuna eura.

09:00 - Everton i Arsenal žele dovesti Marcela Brozovića iz Intera. Talijanski mediji pišu da trener Luciano Spalletti ne računa na njega, a Englezi su zainteresirani.

26. siječnja

12:55 - Arsene Wenger najavio je da će Mesut Özil potpisati novi ugovor s Arsenalom.

12:10 - Ljutiti Isco rekao je Realovu predsjedniku Florentinu Perezu da će otići ostane li Zinedine Zidane trener.

11:00 - Chelsea sprema šokantnu ponudu za Arsenalova napadača Oliviera Girouda. Francuz je trebao u razmjenu za Aubameyanga, ali ti su pregovori zapeli, kao i oni Chelseaja s Džekom.

9:25 - Shanghai Shenhua šalje ponudu Barceloni za Andresa Iniestu!

7:55 - 'Više nitko ne dolazi', rekao je menadžer Jose Mourinho i odbacio mogućnost da Manchester United dovede Jeana Serija iz Nice.

25. siječnja

16:39 - Mijo Caktaš novi je igrač Hajduka. Caktaš je raskinuo ugovor s Rubinom iz Kazana i ostao slobodan, igrač te se vratio na Poljud.

- Presretan sam što sam se vratio kući. Zaigrati ponovno za Hajduk bila mi je velika želja, a sama činjenica da ću nakon dvije godine ponovno odjenuti bijeli dres me čini izuzetno radosnim.

14:30 Australski nogometni savez (FFA) je u četvrtak imenovao nizozemskeg trenera Berta van Marwijka novim izbornikom nogometne reprezentacije koja će od 14. lipnja do 15. srpnja sudjelovati na svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

13:55 - Gareth Bale ne želi otići u Bayern za 100 milijuna eura. Velšanina zanima samo engleska liga.

11:40 - Barcelona je spremna pustiti Aleixa Vidala za deset milijuna eura. Za igrača se zanima Roma.

10:15 - Bayern želi zadržati Juppa Heynckesa barem još jednu sezonu u klubu, ali u tome će teško uspjeti. Čini se da je iz opcije ispao Hoffenheimov Nagelsmann kojeg Bavarci smatraju ipak još uvijek premladim. Sada je favorit Thomas Tuchel.

9:00 Škotski savez želi Slavena Bilića za izbornika.

8:00 Manchester United zainteresiran je za Matea Kovačića. Hrvatskog veznjaka želi i njegov bivši klub Inter, no Real ga nije spreman pustiti.
 

24. siječnja

8:00 - Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj ne dolazi u Dinamo, iako su se posljednjih tjedana pojavile glasine o njegovom povratku u Zagreb. Njegov sadašnji klub Bayer Leverkusen ne želi ga prodati.

Jedvaj je došao u Bayer 2015. godine, a otkako je stigao u Leverkusen ima problema s ozljedama. Posljednja ozljeda izbacila ga je iz stroja 126 dana. No postoji mogućnost da Jedvaj do kraja zimskog prijelaznog roka dođe u Dinamo na posudbu.

23. siječnja

22:10 - Manchester United se okrenuo potrazi za centralnim veznjakom, a glavne mete su Julian Weigl iz Borussije, Valencijin Carlos Soler i Nicin Jean Michael Seri.

20:00 - Lassana Diarra je novi igrač PSG-a. Bivši igrač Chelseaja, Arsenala i Reala je stigao kao slobodan igrač, a posljednji klub u kojem je igrao je Al-Jazira.

18:30 -  Argentinski nogometni reprezentativac Javier Mascherano (33) napustio je Barcelonu te bi ovaj tjedan trebao potpisati ugovor s kineskim klubom Hebei Fortune.

"Hvala Masche", navela je Barcelona na svojoj internetskoj stranici priopćivši njegov odlazak.

Mascherano je za katalonski klub igrao od ljeta 2010. godine sakupivši 334 nastupa i postigavši jedan pogodak. S Barcelonom je osvojio 17 trofeja pri čemu četiri naslova španjolskog prvaka i dvije Lige prvaka (2011, 2015). Ove sezone je bio nezadovoljan malom minutažom kod trenera Ernesta Valverdea jer je nastupio u svega 12 utakmica.

Tijekom karijere igrao je i za River Plate, Corinthians, West Ham i Liverpool, a za reprezentaciju Argentine je sakupio 141 nastup i tri gola.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva dovela je kao zamjenu kolumbijskog stopera Yerrija Minu (23) iz brazilskog Palemeirasa.

15:20 - Pep Guardiola će za 60 milijuna funti pokušati dovesti francuskog defenzivca Aymerica Laportea iz Athletic Bilbaa.

13:50 - Manchester United borit će se s Chelseajem za dovođenje Artura Vidala iz Bayerna, piše Daily Express.

12:05 - Neymar bi mogao potpisati za Real Madrid ako kraljevi dovedu i Antoinea Griezmanna i Edena Hazarda, piše Diario Gol. PSG-ova zvijezda navodno ne želi igrati s Harryjem Kaneom i Maurom Icardijem, koji se također povezuju s Realom.

10:25 - Vezni igrač Rome Radja Nainggolan (29) blizu je realizaciji transfera u Guangzhou Evergrande. Kineski je klub uvjeren da će ga dovesti na posudbu s opcijom kupnje, a Belgijac će dobiti 20 milijuna eura za potpis, te godišnju plaću 12 milijuna. Njegov menadžer inkasirat će 10 milijuna eura!

8:10 - Manchester City propustio dovesti Alexisa Sancheza i sada želi do kraja mjeseca kupiti i Aymerica Laportea i Freda. Laporte želi doći iz Bilbaa, dok Fred nije toliko blizu, ali City je spreman platiti oko 40 milijuna funti Šahtaru.

22. siječnja

21:00 - Čileanski napadač Alexis Sanchez u ponedjeljak je prešao iz Arsenala u Manchester United, a klub sa Old Trafforda je za Sancheza u Arsenal poslao armenskog veznjaka Henrikha Mkhitarjana.

- Oduševljen sam što sam došao u najveći klubu na svijetu i što ću moći raditi sa Joseom Mourinhom - kazao je Alexis Sanchez, koji bi prema pisanju britanskih medija trebao postati najplaćeniji nogometaš u Premier ligi sa godišnjom plaćom od 28 milijuna eura .

Jednako oduševljen promjenom kluba bio je i Mkhitarjan, koji je izjavio da mu se ostvario san, jer oduvijek želio igrati za Arsenal.

20:15 - Bivši europski nogometni prvak Hamburger, koji se nalazi na predzadnjem mjestu Bundeslige, dobio je u ponedjeljak novog trenera, a to je nekadašnji igrač HSV-a Bernd Hollerbach (48).

Hollerbach je sa HSV-om potpisao ugovor do ljeta 2019., a na trenerskoj klupi naslijedio je Markusa Gisdola, koji je dobio otkaz nakon subotnjeg prvenstvenog poraza od posljednjeplasiranog Koelna (0-2). Gisdol je vodio HSV od rujna 2016., a prošle sezone klub se spasio ispadanja u Drugu ligu u  zadnjem kolu.

18:10 - BiH reprezentativac Edin Džeko (32) i brazilski branič s talijanskom putovnicom Emerson Palmieri (23) korak su do transfera u redove Chelsea, a njihov bivši klub Roma trebao bi dobiti oko 55 milijuna eura odštete.

Engleski mediji navode kako je transfer vrijedan 45 milijuna eura, a još 10 milijuna eura su razni bonusi.

Chelsea je već neko vrijeme u potrazi za napadačem koji će pojačati konkurenciju u samom vrhu napada gdje je sada usamljen Alvaro Morata. Spominjala su se brojna imena, a Antonio Conte se na koncu odlučio za kapetana reprezentacije Bosne i Hercegovine.

11:00 Kapetan Rijeke Mate Maleš blizu je transfera u kineski Dalian Yifangom, a momčad s Rujevice će dobiti 450.000 eura.

10:00 Od sljedeće sezone konkurencija Mariju Mandžukiću mogao bi biti Mario Balotelli koji bi iz Nice stigao besplatno na ljeto.

8:50 Dinamovac Ivan Fiolić dobio je ponudio iz Toronta, no ista je i odbijena

21. siječnja

21:00 - Transfer Pierrea-Emericka Aubameyanga u Arsenal sve je bliže. Delegacija Arsenala sletjela u Dortmund kako bi s ljudima iz Borussije dogovorila sve detalje.

19:30 - Alexis Sanchez stigao je na liječnički pregled u Manchester United. Uskoro se očekuje i službena potvrda da je Čileanac novi igrač crvenih vragova.

16:00 - Henrik Mhitarjan, koji je na pragu prelaska u Arsenal, trebao bi tjedno zarađivati oko 200 tisuća funti.

20.siječnja

11:00 - Juventus iz Cagliarija dovodi Sjevernokorejca Kwang-Songa Hana

10:15 - Liverpool se uključio u utrku za Garetha Balea, te će Realu ponuditi 100 milijuna eura.

9:05 - Vezni igrač Manchester Uniteda Michael Carrick na kraju sezone odlazi u mirovinu.

8:10 - Pregovori Hajduka i kapetana bukureštanskog Dinama Steliana Filipa zapeli su zbog plaće. Bijeli mu nude 15.000 eura, on traži 10.000 više

19. siječnja

20:50 - Aktualni nizozemski prvak Feyenoord objavio je kako "više nema prepreka" za povratak Robina van Persieja (34) na De Kuip nakon gotovo 14 godina. Očekuju da će Van Persie sa svojim matičnim klubom ugovor potpisati u ponedjeljak.  Slavni napadač je posljednje dvije i pol sezone igrao za turskog velikana Fenerbahče.

19:25 - Benevento, trenutačno posljednji sastav talijanskog prvenstva, objavio je kako je na posudbu do kraja sezone iz turskog Antalyaspora doveo bivšeg brazilskog reprezentativnog veznjaka Sandra (28). Sandro, koji je u razdoblju od 2009. do 2012. godine sakupio 18 nastupa za Brazil, svoje je najbolje utakmice pružio u dresu Tottenhama za koji je igrao od 2010. do 2014. godine. Potom je bio član Queens Park Rangers i West Bromwich Albiona da bi prošloga ljeta stigao u Antalyaspor.

18:00 - Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da Šahtar želi dovesti Dinamovog dragulja Nikolu Mora. Trener ukrajinskog kluba Paulo Fonseca već je razgovorao s Morinim agentima, a za 19-godišnjeg veznjaka je spreman ponuditi 15 milijuna eura.

17:15 - Nogometaš Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara i mladi bh. reprezentativac Marijan Ćavar prešao je u redove njemačkog Eintrachta iz Frankfurta kojega s klupe vodi Niko Kovač. Devetnaestogodišnji Ćavar potpisao je ugovor s njemačkim bundesligašom Eintrachtom do 30. lipnja 2021. godine. Ovaj mladi ofenzivni vezni od ove sezone je zaigrao za seniorski tim Zrinjskog iz Mostara.

Istaknuo je da mu je žao što odlazi iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali je istodobno jako sretan i ponosan što karijeru nastavlja u Eintrachtu i Bundesligi.

16:00 - Talijani tvrde da Ante Ćorić prelazi iz Dinama u Romu. Opširnije pročitajte ovdje.

17. siječnja

22:00 - Alexis Sanchez blizu je prelaska u Manchester United. Arsenal bi trebao dobiti 60 milijuna funti za ovaj transfer, dok bi čileanski napadač trebao zarađivati 14 milijuna godišnje po čemu bi se izjednačio s najbolje plaćenim igračem lige Paulom Pogbom.

21:15 - Trener Hajduka Željko Kopić na raspolaganju bi trebao imati Mađara Adama Gyurcsu, krilnog napadača koji dolazi iz poljskog Pogon Szczecina i trebao bi biti zamjena za prodanog Antu Ercega. Taj 26-godišnji Mađar dolazi na posudbu (uz mogućnost trajnog otkupa). Moguć je i dolazak Rumunja Filipa Stellana, lijevog beka (Dinamo Bukurešt).

20:05 - Prema nagađanjima španjolskih medija, Real Madrid kreće u velike promjene. Spreman je odreći se BBC-a (Bale, Benzema, Cristiano), a novi napad gradili bi oko Neymara – kojeg prvo treba dovesti iz PSG-a. No, za sada su to doista samo nagađanja.

18:05 - Krilni igrač engleske nogometne reprezentacije Theo Walcott (28) napustio je redove Arsenala i karijeru će nastaviti u Evertonu. Walcott je s Evertonom potpisao ugovor na 3,5 godine, dok će njegovom bivšem klubu pripasti oko 25 milijuna eura odštete.

11:55 - Juventus na ljeto želi dovesti Bellerina iz Arsenala.

10:30 - Arsenal će dortmundskoj Borussiji za Aubameyanga ponuditi Girouda.

9:15 - Barcelonin bek Aleix Vidal na meti je Liverpoola i Manchester Uniteda.

8:00 - Real Madrid platit će 110 milijuna eura za Interova napadača Maura Icardija.

15. siječnja

23:05 Alexis Sanchez je glavna tema prijelaznog roka u Engleskoj. Nakon što je Manchester City odustao, u utrku se uključio Chelsea, pa će se plavci sada boriti s Unitedom za sjajnog Arsenalovog napadača.

21:30 - Santos čuva dres s brojem 10 za Interovog napadača Gabriela Barbosu.

19:10Henrikh Mkhitaryan nije bio ni na klupi za utakmicu Manchester Uniteda i Stoke Cityja, a Jose Mourinho je priznao da bi igrač mogao napustiti klub. 

- Lagao bih kada bih rekao da je to samo taktička odluka. Odabrao sam igrače koji su sto posto uz Manchester u ovom trenutku. Mislim da igračima nije jednostavno igrati kada imaju dvojbe o svojoj budućnosti, to im je dodatni pritisak i zbog toga ih moramo zaštititi - rekao je Mourinho. Armenca želi Arsenal.

17:45 - Nakon što su odustali od Alexisa Sancheza, Manchester City okreće se Antoineu Griezmannu iz madridskog Atletica.

16:30 - PSG je spreman prodati Goncala Guedesa u Valenciju, ali za 70 milijuna eura.

14:20 - Guangzhou Evergrande ponudio je 50 milijuna eura za veznjaka Rome Radju Nainggolana, a njemu plaću od 12 milijuna eura.

11:00Andy Carroll prva je želja Chelseaja ove zime, dok bi Richarlisona iz Watforda i Thorgana Hazarda iz Borussije Mönchengladbach rado doveli na ljeto.

8:30 - Bašakšehir je objavio detalje posudbe Arde Turana. Do kraja ove sezone zaradit će dva milijuna eura, a potom mu je plaća četiri milijuna plus bonusi. Poželi li ga Barcelona prodati, Bašakšehir će ove sezone dobiti 20 posto iznosa, a iduće 25 posto. Jedini novac koji turski klub mora platiti Barci je 300.000 eura bonusa postane li Bašakšehir prvak.

14. siječnja

20:00 - Benficin branič Lisandro Lopez stigao je u Italiju, gdje će u ponedjeljak odraditi liječnički i potpisati za Inter. Dogovorena je posudba, uz opciju otkupa za devet milijuna eura.

18:35 - Kolumbijski branič Yerry Mina potpisao je za Barcelonu, a stigao je za 12 milijuna eura iz Palmeirasa. Na predstavljanju na Nou Campu izveo je nešto nesvakidašnje, prije nego je zakoračio na travnjak izuo je kopačke i čarape. Na taj je način htio iskazati poštovanje prema travnjaku i klubu. 

16:30 - Inter pregovara s Barcelonom o kupnji ofenzivnog krila Gerarda Deulofeua (23) i veznjaka Rafinhe (24). Barcelona za Rafinhu potražuje 23 milijuna eura, a za Gerarda Deulofeua 18 milijuna eura. Prvo bi stigli na posudbu do kraja sezone, a potom bi ih Inter trebao otkupiti.

15:00 - Engleski mediji pišu da je Rafa Benitez spremio 12 milijuna eura za vratara Reinu, te čeka odgovor Napolija.

12:20 - Senzacionalan transfer dogodio se jučer. Kristijan Bistrović, koji je za Slaven Belupo odigrao tek 15-ak utakmica, postao je novi igrač ruskog velikana CSKA Moskve. Prošao je liječničke preglede i potpisao do 2022. godine. Svoje prve dojmove podijelio je za portal Goal.com.

11:20 - Alexis Sánchez (29) na korak je do odlaska iz Arsenala. Već neko vrijeme taj je transfer sve izvjesniji, a čak se i navijači Arsenala opraštaju od njega na društvenim mrežama. Čileanac nije uvršten u igrački sastav pred današnji ligaški ogled Bournemoutha pa se nagađa da bi mogao potpisati za Manchester United već ovog vikenda.

13. siječnja

14.15 - Barcelona je objavila da Arda Turan odlazi u Basaksehir na posudbu do 2020., do kada mu i vrijedi ugovor s katalonskim klubom.

13:20 - Milan je navodno uspostavio kontakte s Romom oko dovođenja napadača Edina Džeke.

11:30 - Manchester United pridružio se Liverpoolu u lovu na Borussijina sjajnog mladog Amerikanca hrvatskog porijekla Christiana Pulisica, piše Independent. 

10:00Robin van Persie se nakon 14 godina inozemne karijere vraća u Nizozemsku. Tamošnji mediji tvrde da će napadač obaviti liječnički u Feyenoordu u kojemu je i započeo karijeru te da će nakon toga potpisati ugovor do ljeta 2019. godine.

9:00 - Crystal Palace je zainteresiran za Hajdukovog kapetana Zorana Nižića, piše Slobodna Dalmacija.

12. siječnja

19:10 - Manchester United ponudit će Davidu de Geji poboljšani ugovor kako bi ugasio zanimanje madridskog Reala. Novim ugovorom mu nude 300 tisuća funti tjedno, čime bi se izjednačio s Pogbom kao najplaćenijim igračem na Old Traffordu.

18:15 - Roma je spremna pustiti Kevina Strootmana za 35 milijuna eura. Za nizozemskog veznjaka zainteresirani su Juventus, Liverpool i Marseille.

17:35 - Napusti li Massimiliano Allegri na ljeto Juventusovu klupu, glavni kandidat za novog trenera je Zinedine Zidane.

16:20 - Sam Allardyce potvrdio je da je Everton zainteresiran za Theo Walcotta iz Arsenala.

15:40 - Barcelona će prodati Javiera Mascherana u kineski Hebei China Fortune za 10 milijuna eura.

14:25 - Dinamo je redove svoje juniorske momčadi proteklih dana osnažio za dva južnokorejska nogometaša. U Maksimir su stigli Kim Hyunwoo i Kim Gyu Hyeong, dva velika talentaUlsan Hyundaija, nogometaši rođeni 1999. godine. Ova su dva igrača briljirali na ljetnom Mladenu Ramljaku, već tada privukli interes Dinama koji ih je pola godine kasnije i doveo u modre odaje, piše Goal.com.

12:55 - Carlo Ancelotti trebao bi u ljeto ove godine preuzeti Arsenal kojeg već 21 godinu vodi Arsene Wenger, javljaju talijanski mediji. Čak se ističe da je Ancelotti već dogovorio s čelnicima Arsenala četverogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna eura. Wenger je sa "topnicima" osvojio tri engleska prvnstva (1997–98, 2001–02, 2003–04) i sedam FA kupova, posljednji prošle sezone. No, najviše mu se zamjera što već dugo Arsenal nije bio u borbi za osvajanje domaćeg prvenstva, još od sezone 2007-2008.

11:00 - Trener Evertona Sam Allardyce izjavio je da klub pregovara o dolasku napadača Thea Walcotta (28), koji ove sezone ima skromnu minutažu u Arsenalu. Walcott je ove sezone skupio samo pet nastupa u Premier ligi i očito je da nema povjerenje trenera Arsenea Wengera. A Everton je spreman platiti 22,5 milijuna eura odštete Arsenalu, a također nudi Walcottu godišnju plaću od šest milijuna eura, koliko ima i u "topnicima".

8:00Leonard Žuta potpisao je novi ugovor s Rijekom, u klubu ostaje do 2019.

11. siječnja

11:00 - Nikola Kalinić odbio transfer u Kinu kojim je mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš. Napadača Milana u Kinu je pokušao dovesti Guangzhou Evergrande, isti klub koji ga je i ljetos pokušao kupiti.

No, Talijani tvrde da je Kalinić odbio transfer jer vjeruje da još ima što pokazati u Europi. U Kini bi zarađivao 12 milijuna eura godišnje i bio najbolje plaćeni naš nogometaš.

09:00 - Branič Yerry Mina novi je igrač Barcelone. 23-godišnji Kolumbijac stiže iz Palmeirasa, a Katalonci su ga platili 11,8 milijuna eura.

10. siječnja

22:00 - Joao Escoval novo je ime u redovima Rijeke. Bivši nogometaš Benfice u Rijeku je stigao iz Istre 1961 u čijim je redovima skupio 15 nastupa ove sezone. Esocval je potpisao ugovor na 18 mjeseci uz mogućnost produljenja na tri godine.

- Zadovoljan sam što sam u Rijeci, ovo je veliki klub koji se bori za titule u Hrvatskoj. Zato sam i htio doći. Nastupio sam protiv Rijeke i bilo je jako teško igrati protiv ovako kvalitetnog sastava, ustvrdio je Joao Escoval koji je nogomet počeo trenirati u Sacavenenseu s osam godina i nakon samo godinu dana otišao je u Benficu u kojoj je prošao sve omladinske uzraste.

21:00 - Odlične igre hrvatskog nogometaša s BiH putovnicom Joze Šimunovića (23) u dresu Celtica nisu prošle nezamijećeno i mladi branič dobija sve više ponuda. Na listi klubova koji žele bivšeg igrača zagrebačkog Dinama su engleski premierligaši Burnley, Newcastle United i Crystal Palace, te talijanski velikan Lazio.

Šimunović je iz Dinama u Celtic preselio u ljeto 2015. godine za 7,5 milijuna eura. U srpnju prošle godine Šimunović je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Igrač koji je za mlade selekcije Hrvatske odigrao 48 utakmica više nije imao strpljenja čekati poziv u dres "vatrenih".

19:00 - Hajduk je napustio napadač Ivan Pešić koji je otišao u Dinamo iz Bukurešta. Hajduk nije dobio odštetu već će mu pripasti dio budućeg transfera.

14:00 - Marco Reus će ostati u Borussiji Dortmund jer će se uz obitelj i poznato okruženje najprije vratiti u formu, smatra sportski direktor kluba Michael Zorc. Zorc je demantirao i da će Andre Schürrle napustiti klub i otići u Inter.

13:30 - Bešiktaš želi nakon Domagoja Vide dovesti još jednog hrvatskog reprezentativca. Turci su ozbiljno zagrizli za Marija Mandžukića, ali malo je vjerojatno da će ga Juventus pustiti.

12:15 - Dinamov stoper Leonardo Sigali za dva milijuna eura odlazi u argentinski Racing.

11:25 - Real Madrid neće poslati ponudu za Edena Hazarda. Kraljevski klub silno želi Belgijca, ali će s ponudom pričekati do kraja sezone, odnosno, poslat će je tek izbori li finale Lige prvaka.

10:10 - Guangzhou Evergrande je poslao ponudu Real Madridu za Garetha Balea od 95 milijuna eura.

8:50 - Šime Vrsaljko će potpisati novi petogodišnji ugovor s Atletico Madridom, a Španjolci će u njega ugraditi otkupnu klauzulu od 70 milijuna eura.

8:00 - Antonio Conte priznao da je Chelsea bio zainteresiran za Virgila van Dijka kojeg je nedavno kupio Liverpool.

9. siječnja

21:30 - Luka Capan novi je igrač Rijeke. Dosadašnji član Lokomotive u utorak je, nakon liječničkog pregleda, potpisao suradnju s riječkim prvoligašem na tri i pol godine i prva je prinova u zimskom prijelaznom roku. Uskoro se očekuje i dolazak Antonija Čolaka.

20:05 - Ivan Tomečak novi je igrač Club Brugge. Bivši nogometaš Dinama dobro je igrao u belgijskom Mechelenu pa je za 1,5 milijun eura prešao u veći klub.

19:00 - Lucas Moura novi je igrač Manchester Uniteda, piše Canal+. PSG će dobiti 25 milijuna eura odštete.

14:27 - Englezi pišu kako bi Ivan Rakitić ove zime mogao napustiti Barcelonu i otići u Premiership. Za njega su zainteresirani Arsenal i Liverpool koji navodno pripremaju i ponudu.

12:30 - Napadač Arsenala Alexis Sanchez već je neko vrijeme na izlaznim vratima kluba, a čini se kako će u ovom prijelaznom roku zaista i otići. Engleski mediji pišu da je za njega zainteresiran Manchester City i čini se kako bi mogao otići za 35 milijuna eura.

8. siječnja

20:30 - Bojan Knežević otišao je iz Dinama na posudbu u Lokomotivu.

19:25 - Urugvajski reprezentativni branič Martin Caceres (30) novi je član talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Caceres je u Lazio stigao iz Verone u kojoj je proveo samo pola godine.

Ovaj iskusni branič je tijekom svoje karijere četiri sezone bio član Juventusa, a ima i iskustvo igranja u Španjolskoj gdje je nastupao za Villarreal, Barcelonu i Sevillu, dok je proljetni dio prošle sezone proveo u engleskom Southamptonu.

18:45 - Lokose napuštaju Jan Doležal i Luka Capan, koji bi trebao otići u Rijeku. Kekovoj družini trebao bi se pridružiti Antonio Čolak, napadač Darmstadta. Mladi stoper Vinko Soldo ne vraća se u Dinamo, nego ide u Cibaliju.

17:10 - Jose Mourinho želi u Manchester United dovesti braniča Chelsea Davida Luiza.

15:05 - Wesley Sneijder (33) karijeru će nastaviti u katarskom klubu Al-Gharafa. Sneijder je za klub iz Al Rayyana potpisao ugovor na 18 mjeseci, a došao je bez odštete nakon što je prvi dio sezone igrao za Nicu. Sneijder je karijeru započeo u Ajaxu, a igrao je i za Real Madrid, Inter, te Galatasaray.  

12:30 - Hannover je predstavio Josipa Eleza koji je stigao iz Rijeke.

- Igranje u Bundesligi za mene je ostvarenje sna. Napravit ću sve što mogu kako bih pomogao momčadi - rekao je Elez.

8:20 - Argentinski Racing jako želi pouzdanog Dinamova braniča Leonarda Sigalija

Tamošnji mediji pišu da Racing modrima nudi milijuna dolara i neimenovanog igrača, dok bi Sigali dobio dvostruko veću plaću nego što ima na Maksimiru. 

08:00 - Nastavlja se rasprodaja u Rijeci. Nakon odlazaka  Marija Gavranovića, Josipa Mišića, Marka Vešovića i Josipa Eleza, na izlaznim vratima je i kapetan šampionske generacije Mate Maleš.

Novi list piše da bi Maleš trebao otići u Kinu, a Rijeka će za ovaj transfer dobiti blizu tri milijuna eura.

7. siječnja

23:02 - Rijeka je ostala bez još jednog igrača. Josip Elez (23), prošao je liječničke preglede u Hannoveru i u ponedjeljak će potpisati ugovor za njemački klub.

17:53 - Philippe Coutinho koji je u Barcelonu otišao za 160 milijuna eura sutra će biti i službeno predstavljen u novom klubu.

16:40 - Red Bull Salzburg odbio je ponudu Spartaka za Duju Ćaletu-Cara. Ruski klub za hrvatskog nogometaša ponudio je 12 milijuna eura, ali je austrijski prvak to odmah odbio.

11.20 - Ante Erceg napušta Hajduk. Ponajbolji igrač momčadi bijelih odlazi u Al Ahli Shabab iz Dubaija.

9:40 - Manchester United i Guangzhou Evergrande žele Garetha Balea. Navodno je kineski klub spreman Realu platiti traženih 85 milijuna funti.

8:10 - Manchester City je spreman Leicesteru ponuditi 50 milijuna funti za braniča Harryja Maguirea.

6. siječnja

23:05 - Arsenal će pustiti Alexisa Sancheza u City samo ako Mahrez stigne u London.

21:45 - Manchester United će pokušati dovesti Mesuta Özila iz Arsenala. Nijemac ovog ljeta može besplatno napustiti klub, ali su crveni vragovi spremni topnicima ponuditi odštetu kako bi ga doveli već u siječnju.

20:30 - Philippe Coutinho je novi Barcelonin igrač. Brazilski reprezentativac sve je dogovorio s katalonskim klubom koji će Liverpoolu platiti 160 milijuna eura. Ovo je treći najveći transfer u povijesti nogometa, više pročitajte OVDJE.

18.10 - Momčad Rijeke nastavlja se osipati. Prošlog su ljeta otišli Stefan Ristovski i Franko Andrijašević, a sada su to učinili Mario Gavranović, Marko Vešović, te Josip Mišić. Veznjak se priključio Ristovskom u Sportingu iz Lisabona.

- Dolazak u Sporting velik je korak naprijed u mojoj karijeri. Nisam puno razmišljao o dolasku na Alvalade. Ovo je prava prilika za mene. Alvalade je idealno mjesto da se razvijem i postanem bolji igrač - rekao je Josip Mišić koji je potpisao ugovor do 2023. godine.

Klub iz Lisabona je objavio otkupnu klauzulu za Mišića koja je postavljena na 60 milijuna eura.

16:50 - Gabonski reprezentativac Pierre-Emerick Aubameyang navodno je dogovorio transfer u Kinu, ali dortmundsku Borussiju napustit će tek na ljeto. 
 
Njemački bundesligaš pristao je prodati svog najboljeg igrača u Kinu za 60 milijuna eura.

14:25 - Čelnici Liverpoola izgleda da su se već pomirili s prodajom Phillipea Coutinha koji je opet na korak do odlaska u Barcelonu. No, kako javljaju španjolski mediji, od Katalonaca traže Luisa Suareza i još nešto novca.

11:00 - Slaven Bilić u ljeto 2017. godine doveo je vratara Joea Harta, najavio ga kao spektakularno pojačanje, ali nakon njegova otkaza, West Ham se želi riješiti Harta. prema pisanju engleskih medija, on bi mogao preseliti u Newcastle jer je u West Hamu izgubio mjesto u početnoj postavi.

5. siječnja

20:22 - Nogometaš Rijeke Josip Mišić stigao je u Lisabon gdje bi trebao potpisati za Sporting. U glavnom portugalskom gradu ulovile su ga kamere O Joga. Nakon liječničkog pregleda potpisati će ugovor na pet i pol godina s odštetnom klauzulom od 45 milijuna eura. Rijeka bi za veznjaka trebala dobiti tri milijuna eura. U Sportingu je već bivši igrač Rijeke Stefan Ristovski. 

18:00 - Nakon što je je Mario Gavranović i službeno napustio klub te potpisao za Dinamo, novu sredinu našao je i Marko Vešović. Crnogorac je danas stigao u Varšavu, gdje će proći liječnički te potpisati s poljskim prvakom Legijom u kojeg su ovaj tjedan stigli i Eduardo da Silva te Domagoj Antolić dok je trener Romeo Jozak. Rijeka bi za taj transfer trebala dobiti oko 500.000 eura.

14:10 - Domagoj Pavičić ostaje u Rijeci. Na početku sezone stigao je iz Dinama na posudbu, a sada je potpisao ugovor na četiri godine.

- Dobro sam se uklopio otkad sam stigao u klub, svi su me dobro primili i zadovoljan sam u Rijeci. Kao što sam naglasio i kada sam stigao početkom rujna, jako sam sretan što sam došao u Rijeku - rekao je Pavičić koji je u dresu Rijeke odigrao 18 utakmica i zabio dva gola.

11:10 - Ross Barkley iz Evertona kojem na ljeto istječe ugovor prelazi u Chelsea. Visina transfera je 15 milijuna funti.

09:00 - Talijanski mediji pišu da će se Emre Can na ljeto iz Liverpoola preseliti u Juventus

4. siječnja

22:00 - Marko Pjaca i službeno je postao igrač Schalkea u kojem će biti na posudbi do kraja sezone.

- Puno sam razgovarao s bivšim igračem Schalkea Benediktom Howedesom o momčadi. Rekao  mi je puno pozitivnih stvari o klubu i navijačima. Trener mi je rekao kakvu ideju igre ima i to mi se svidjelo. Sad se nadam da ću odigrati što više utakmica. Više ne osjećam nikakvu bol - rekao je Pjaca koji bi u njemačkoj momčadi trebao primati oko 150.000 eura mjesečno. Juventus će dobiti milijun eura, plus neke bonuse.

19:55 - Torino je potvrdio je Waltera Mazzarrija za svog novoga trenera nakon što je ranije u četvrtak otpušten srpski stručnjak Siniša Mihajlović. Mazzarri je tijekom karijere vodio Napoli i Inter, a posljednji posao bio mu je u engleskom Watfordu s kojim je prošle sezone zauzeo 17. mjesto u Premier ligi sa šest bodova više od klubova koji su ispali u drugu ligu.

18:45 - Arsene Wenger je poznati ‘lovac’ na mlade talente diljem svijeta. Sad je francuski trener bacio oko na Dinamova Danija Olma. Španjolac je očarao Francuza i navodno bi Arsenal u Maksimir uskoro mogao poslati i službenu ponudu, pišu 24sata.

16:55Filip Bradarić mogao bi napustiti Rijeku. Žele ga Bologna i Olympiakos, a Rijeka bi mogla zaraditi četiri milijuna eura.

14:00 - Al Ahli Shabab iz Dubaija poboljšao je ponudu za Antu Ercega. Iz Emirata sada Hajduku nude 1,5 milijuna eura, a igraču milijun dolara godišnje plaće, piše Dalmatinski portal. Igrač želi otići, na potezu je Hajduk.

11:48 - Mario Gavranović potpisao je za Dinamo. Potvrdili su to u Rijeci gdje je ovaj napadač igrao.

- Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama. Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke - rekao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

10:44 - Dinamu je zanimljiv Odise Roshi, albanski reprezentativac i bivši igrač Rijeke koji danas nastupa u Akhmatu iz Groznog.

- U pregovorima sam i sa zagrebačkim Dinamom, oni su pokazali zaista veliki interes za moje dovođenje. Iskreno, samo me Dinamo i zanima od svih slavenskih klubova. Vidjet ćemo kako će se sve razviti, ali Dinamo je realna opcija - rekao je Roshi za albanske medije.

09:00 - Branič Rijeke Josip Elez (23) trebao bi preseliti u Bundesligu. Njemački mediji pišu da je pred potpisaom za Hannover, a Rijeka će dobiti čak tri milijuna eura.

3. siječnja

22:00 - Jedan od najboljih igrača Hajduka Ante Erceg želi napustiti klub i zaraditi novac, ali zasad nema pravih ponuda, pišu 24sata. Brondby za njega nudi 700.000 eura, a jedan klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dva milijuna. No, samo bi 500.000 eura uplatili odmah, a ostatak ako Erceg ispuni očekivanja ili bi se u protivnom vratio na Poljud. Hajduk time nije zadovoljan.

Osim toga, Hajduk bi mogao prodati napadača Ivana Pešića u Dinamo Bukurešt. Kao odšteta spominje se svota od - 50 tisuća eura.

21:45 - Francuski Bordeaux zainteresiran je za lijevog beka Osijeka Petra Bočkaja, pišu tamošnji mediji.

21:20 - Bivši vratar španjolske reprezentacije i Barcelone Victor Valdes (35) zaključio je uspješnu karijeru. Valdes, koji ove sezone nije pronašao angažman, od aktivnog igranja oprostio se porukom na Twitteru "Hvala za sve", a potom je obrisao profile na društvenim mrežama i povukao se iz javnog života. Branio je i za Manchester United, Standard Liege, te Middlesbrough. Na vratima španjolske reprezentacije sakupio je 20 nastupa.

20:45 - Napadač Tottenhama, Harry Kane (24), već neko vrijeme se spominje kao moguće pojačanje europskog prvaka Real Madrida no njegov trener tvrdi da će klub odbiti ponudu ukoliko stigne ovaj mjesec.

- Kao odgovorna osoba u Tottenhamu rekao bih da ga nećemo htjeti prodati ukoliko stigne ponuda Real Madrida. Ostat će ovdje i morat će to razumjeti - rekao je Mauricio Pochettino za nogometni televizijski program El Chiringuito u Španjolskoj.

- No vidjet ćemo što će biti bude li tražio odlazak kao što su to učinili Modrić ili Bale. To se do ovog trenutka nije dogodilo - dodao je.

Luka Modrić prešao je iz Tottenhama u Real Madrid 27. kolovoza 2012., samo četiri dana prije isteka ljetnog prijelaznog roka, a to isto je učinio i ofenzivni Gareth Bale na posljednji dan ljetnog prijelaznog roka 2013. godine.

15:28 - Eduardo da Silva ipak se neće vratiti u HNL. Iako se nagađalo da bi mogao pojačati Rijeku ili Osijek on će, nakon što mu je istekao ugovor s brazilskim Atletico Paranaenseom, potpisati za poljsku Legiju koju vodi hrvatski stručnjak Romeo Jozak. Danas i sutra proći će liječničke preglede i potom potpisati za poljskog velikana.

14:20 - Napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Villarreala i reprezentacije DR Konga Cedric Bakambu (26) karijeru će nastaviti u kineskom prvoligašu Beijing Guoanu. Španjolskom klubu će pripasti 40 milijuna eura odštete za napadača kojeg su kupili 2015. od turskog Bursaspor za 7,5 milijuna eura.

12:45 - Svjetski mediji raspisali su se o potezu 20-godišnjeg napadača Valencijine B momčadi - Rafe Mira. On je naime odbio ponudu Real Madrida te će karijeru vjerojatno nastaviti u engleskom drugoligašu Wolverhamptonu. Mladom napadaču nije se svidjela ponuda madridskog kluba koji ga je planirao uvrstiti u rezervnu momčad pa je radije odabrao englesku momčad.

11:30 - Domagoj Vida predstavljen je u Bešiktašu. Potpisao je ugovor do 2022. godine.

- Vidio sam veliku šansu za svoj napredak u Bešiktašu. Imamo ciljeve i u Ligi prvaka, iako znamo koliko je Bayern velik - rekoa je Vida i dodao:

- Nemam ni jedan profil na društvenim mrežama, svi su lažni! Prijatelji su mi pokazali onaj video 'Come to Besiktas. Možda ja pošaljem 'Come to Besiktas' pozivnicu Mandžukiću!"

11:20 - Fiorentina želi prodati Milana Badelja ovu zimu jer bi tako barem zaradili nešto prije nego li mu istekne ugovor u lipnju. Prethodno su za usluge hrvatskog reprezentativca bili zainteresirani Milan i Lazio, no Badelj želi u klub u kojem će igrati Ligu prvaka. U utrku su se zato uključili Sevilla, ali i Roma. 

9:44 - Bivši Dinamov kapetan Domagoj Antolić otišao je u Varšavu gdje bi trebao potpisati ugovor s Legijom, piše Goal.com.

9:35 - Rijeka radi na dovođenju napadača koji će zamijeniti Marija Gavranovića. Novi list piše da na Rujevicu stiže Antonio Mirko Čolak (24), hrvatski napadač koji igra na posudbi za njemački Ingolstadt. Inače je član Hoffenheima. Uspoređuju ga s Mandžukićem.

2. siječnja

22:00 - Čini se da je gotova priča oko Marka Pjace. Talijanski mediji pišu da će do kraja sezone nosit će dres njemačkog bundesligaša Schalkea. Kao moguće Pjacine destinacije spominjali su se i Monaco, Zenit, te Anderlecht, no utrku je dobio njemački klub.

Cijena posudbe je milijun eura plus 500.000 u bonusima. Schalke je u dogovor s Juventusom želio ugraditi i opciju otkupa ugovora na koncu sezone, ali su čelnici torinske stare dame to odbili.

Cijelu priču potvrdio je i Juventusov trener Massimiliano Allegri koji je na novinarskoj konferenciji uoči dvoboja protiv Torina u četvrtfinalu Kupa Italije poručio: 

- Imamo dobru momčad i ne trebamo pojačanja. Pjaca ide na posudbu jer mu treba kontinuitet utakmica. Želimo da igra i vrati se na ljeto spreman za novu sezonu.

19:00 - Vodstvo Chelsea ponudilo je Juventusu 56 milijuna eura odštete za brazilskog braniča Alexa Sandra (26).

Londonski bluesi su i prošlog ljeta pokušali angažirati Brazilca, ali je Juve odbio sve ponude. Međutim, mediji na čizmi navode kako vodstvo torinske stare dame promijenilo odluku i spremno je pustiti Sandra već ovog siječnja.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester United, te Manchester City, ali bluesi za sada nude najviše.

17:00 - Domagoj Vida stigao je u Istanbul gdje su mu navijači Bešiktaša priredili sjajan doček. Očekuje se da će ovih dana potpisati ugovor. Došao je kao slobodan igrač budući da mu je istekao ugovor s kijevskim Dinamom. 

15:34 -  Iako je Liverpool u kolovozu odbio Barceloninu ponudu od 130 milijuna eura za brazilskog veznjaka Philippea Coutinha (25), čini se da će se u zimskom prijelaznom roku ipak ostvariti taj transfer.  Dnevnik Sport je objavio da je prelazak Coutinha u "blaugranu" praktično gotova stvar, te da će vrijednost transfera iznositi 150 milijuna eura.

14:50Zoran Mamić uskoro bi mogao preuzeti Nottingham Forest, nekadašnjeg osvajača Kupa prvaka (1979. i 1980.), a danas člana engleskog Championshipa, javljaju grčki i arapski mediji. Vlasnik Nottinghama je 50-godišnji Grk Evangelos Marinakis, inače Mamićev zagovornik i vlasnik i Olympiakosa. 

12:35 - Juventus je nedavno potvrdio da će Marko Pjaca otići na posudbu, a belgijski mediji tvrde da neće ići u Schalke nego u - u Anderlecht. Nakon 21. kola Anderlecht za vodećim Clubom Bruggeom, kojeg vodi Ivan Leko, zaostaje velikih 13 bodova.

9.40 – Iako se posljednjih dana pisalo o dolasku u Rijeku, za bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu zainteresiran je turski prvoligaš Yeni Malatyaspor. Turski mediji navode kako pregovori traju već neko vrijeme. Yeni Malatyaspor ove sezone ušao je u prvu ligu te je deseta momčad prvenstva.

9.30  Belgijski Standard mogao bi smijeniti trenera Sa Pinta, a mediji nagađaju da bi na njegovo mjesto mogao Robert Prosinečki ako ne postane izbornik BiH. Žuti je tijekom igračke karijere igrao i za Standard (21 nastup, 4 gola).

9.15 – Kineski Jinagsu Suning, koji trenira Fabio Capello, i Jelavićev Guizhou žele dovesti Antu Ercega iz Hajduka.

9.00 – Dinamu stiže najveće pojačanje ove zime, a standardni veznjak napušta Maksimir. Opširnije pročitajte ovdje.

8.30 – Prvi dan prijelaznog roka potrošeno je više od 250 milijuna eura. Rekordan je bio prelazak Virgila Van Dijka iz Southamptona u Liverpool za 79 milijuna eura. Potom slijedi transfer Diega Coste u Atletico Madrid, pri čemu je Chelsea zaradio više od 60 milijuna eura. Također, treći najviši transfer ostvario je Bayern koji je iz Hoffenheima doveo veznjaka Sandra Wagnera za 13 milijuna eura.

'Arsenal\'s Mesut Ozil celebrates after scoring a goal against Napoli during their Champions League soccer match at the Emirates stadium in London October 1, 2013. REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tag
1/40

Komentara 16

IN
inox14
18:19 03.01.2018.

To nije nikakva vijest, nego jesu li Poljaci konacno zeli fajtera Presvetlog?

JU
juma
17:28 02.01.2018.

Bolje mu je neka se vrati u Dinamo, nego da ide u Belgiju. Ionako i Anderlecht i Dinamo u CL u pravilu primaju od 3 komada navise. U Dinamu je barem svoj na svome i imao bi poseban status.

Avatar poljicanin
poljicanin
17:53 03.01.2018.

Prekjučer u Rijeci,jučer u Turskoj,danas Legija.Gdje će biti sutra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije