Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZDA HR NOGOMETA

Od mučkog đubreta do jugonostalgije: Ovo su najluđe izjave Zdravka Mamića

Zdravko Mamić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
01.01.2018.
u 22:28

Mamić je nerijetko vrijeđao, psovao i otvoreno prijetio, a neke njegove izjave poput mučkog đubreta ušle su u svakodnevni govor.

Zdravko Mamić uspon do mjesta najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa začinio je osebujnim medijskim nastupima. Mamić je nerijetko vrijeđao, psovao i otvoreno prijetio, a neke njegove izjave poput mučkog đubreta ušle su u svakodnevni govor. Ovo su neke od njegovih izjava.

11. Vrijeđane novinara

- Pitajte me što god hoćete. Polemizirajte sa mnom, recite to nije istina, to nije istina - pozvao je Mamić.

Uslijedilo je novinarsko pitanje o agenciji.

- Đubre! Mučko đubre! Prestani više lagati ovaj napaćeni narod. Ne znaš se ni oprati, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš! Proklet bio na Božić 2010.! - bio je odgovor začinjen psovkama i prijetnjama.

Zdravko Mamić
1/20

10. Poruka igračima Dinama

- Napravite da Zagreb poludi! Jeste vidjeli kako kaže Silvio Marić na pitanje gdje ćete sutra biti - u kanalu, majku ti je***. I vi budite u kanalu. Vi preuredite diskoteku, 

zatvorite kafić, razbijte hotel... Dinamo i ja sve ćemo platiti.

9. O bivšem ministru Željku Jovanoviću

– On mrzi sve što počinje s hrvatskim, bilo olimpijski odbor, nogometni savez... Kod njega ne vidite osmijeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. 

Čovjek koji je Srbin i nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege, na čelu je ovog ministarstva. On je hrvatomrzac 

8. O Jugoslaviji

- Vrlo često mi znaju reći da sam jugonostalgičar. Kad god želim ispričati nešto lijepo, ispričam nešto iz vremena bivše Jugoslavije. Siguran sam da su građani naših država 

7. O YouTubeu

- Pa ja to namjerno govorim, vidim da su tu kamere i da ćete to napisati. Pa nisam ja lud da ne znam. I ovaj YouTube nabijem isto na ku***.

6. O sucu

- To je jedan austrijski izrod i zločinac. I nabijem na ku*** Europsku uniju kojoj se mi tako veselimo.

5. O igračima Dinama

- Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv, mi nemamo ono kad Goca Jurić u tunelu zasuče rukave i da si onaj šećer u ruku i kaže 'ajmoooo', a protivniku se ledi krv u žilama.

4. O Torcidi

- Nitko na svijetu nema temperament kao južnjaci, nema nigdje takvih fanatika. I u mojim genima teče južnjačka krv. Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to 

bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili.

3. O Partizanu i Crvenoj zvezdi

- Ne mogu vam reći tko mi je simpatičniji, ali mogu vam otpjevati sve pjesme Zvezde i Partizana! Bezbroj puta sam bio na Marakani i stadionu JNA. Sad, doduše, rjeđe.

2. O glazbi koju preferira

- Jesam li ja primitivac ako slušam narodnu glazbu? Volim narodnu, volim kad mi ulazi u venu...

1. I nakon svega ovoga, najluđa izjava

- Nikad nisam ništa radio na štetu Dinama.

Komentara 21

BI
bikica7
23:15 01.01.2018.

Da li novinari vrijeđaju Mamića,nakalemili su mu što je i nije samo zato što se smatra hrvatskim domoljubom.Ne želim ga braniti ali toliko pljuvanja po čovjeku kao da je ratni zločinac.

ST
stefj
00:49 02.01.2018.

He, he koja organizirana kampanja. A sve da se netko dokopa novca iz HNS-a, možda i Dinama. To je ko magnet za političare i medije... A da bi se do toga došlo, mora se sve uništiti jer je lakše onda nekog okriviti i preuzeti...

GO
Gomila
07:02 02.01.2018.

Novinari sire mrznju svaki dan sve vise I vise 50 posto novinara mrze sve sto je hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije