Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJAZ KOD VATRENIH

Budimir otkrio: Još sam student, a tko nije dobar na utakmici ide na utrku s bikovima

Zagreb: Održan trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči sutrašnje utakmice s Danskom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
20.11.2022.
u 21:19

Hrvatski reprezentativac i supruga upoznali su se kao izbjeglice u Velikoj Gorici. Na upisivanje fakulteta motivirale su ga sestre, a u Osasuni ima zanimljivu stavku ugovora...

Napadač Osasune i hrvatske reprezentacije Ante Budimir gostovao je u emisiji 'Knjaz kod Vatrenih' voditelja Roberta Knjaza.

>> VIDEO: Dok u Hrvatskoj pada snijeg, Vatreni treniraju na velikim vrućinama, ali u dobrom raspoloženju

Rođen je u Zenici, a kao malen se zbog rata preselio u Hrvatsku.

- Bila je sve gora situacija i pobjegli smo u Veliku Goricu. Supruga Monika je iz Vukovara isto izbjegla u Veliku Goricu, i tamo smo se upoznali. Na kraju smo zajedno išli u srednju školu. U drugom srednje smo prohodali i jako mi je drago da je ona uz mene danas - otkrio je Budimir.

14.10.2020., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, 4. kolo grupe 3, skupine A, Hrvatska - Francuska. Ante Budimir Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan od naših najisturenijih igrača u Kataru, zanimljivo, završava fakultet.

- Još sam student - rekao je kratko, na što se nadovezao njegov kum:

- Poslije srednje ekonomske, mislim da je igrao u Interu (Zaprešiću, op. a.) i upisao ekonomiju. Koliko ja znam, ostalo mu je još nekoliko ispita - rekao je Ivan Biljan.

Do diplome, navodi Knjaz, ima još četiri ispita.

- Sestre su krive (zbog upisa na fakultet, op. a.). Starije su od mene godinu dana. Ako mogu one, mogu i ja - dodao je napadač.

Foto: Reuters/Pixsell

Otkrio je i zanimljivu stavku iz ugovora u španjolskom prvoligašu... Naime, u Pamploni se održavaju tradicionalne utrke s bikovima.

- Imamo ugovor u Osasuni - tko ne bude imao dobar GPS (kretanje na utakmici, op.a.), ide na trku s bikovima - otkrio je Budimir, dodavši kako sam još nije sudjelovao u jednoj od takvih utrka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije