Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto priprema

Brozović i Ronaldo imaju kraljevski tretman: Uživaju u odmoru dok se suigrači znoje u Portugalu

Miami: Cristiano Ronaldo uživa s prijateljima u godišnjem odmoru
Foto: OPU/WENN
1/6
11.07.2023.
u 22:58

Marcelo Brozović ovoga je ljeta s Al Nassrom potpisao ugovor kojim će zaraditi gotovo 100 milijuna eura. Više od njega u klubu zarađuje samo Cristiano Ronaldo s 200 milijuna eura godišnje. Međutim, druga pogodnost je produljenje ljetovanja prije početka sezone u ligi koja okuplja sve više europskih zvijezda

Saudijski Al Nassr za novu sezonu se priprema u Portugalu. Međutim, na početku priprema nema dvojice najvećih igrača drugoplasiranog saudijskog klupa, Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića

Dvojica velikana nisu nastupili niti u prijateljskoj utakmici protiv Alverce. Premda je većini neobično da dva glavna igrača propuštaju pripreme i prijateljske utakmice, Saudijci su im produljili odmor do ponedjeljka. To znači da će propustiti još jednu utakmicu, onu protiv Farensea.

VEZANI ČLANCI:

Sudjelovat će ipak u četiri utakmice od ukupno pet koje su još pred Al Nassrom. Posljednje dvije bit će krajem srpnja protiv PSG-a i Intera, a prije toga sastaju se sa Celta Vigom i Benficom.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:00 12.07.2023.

Največa vrijednost i kvaliteta Marcela Brozovića je u tome da ima taj svjetski prepoznatljiv nadimak Broz po največem hrvatu u istoriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije