Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao prije tri dana

FOTO Engleska nogometna legenda u Međimurju: Igrat će protiv Varaždina i Lokomotive

Liverpool Legends v Celtic Legends - Anfield
Foto: IAN HODGSON/PRESS ASSOCIATION
1/4
11.07.2023.
u 16:39

Klub nije imao posebnih zahtjeva osim hrane i pića u skladu s religijskim pravilima Islama, a zatražili su stvari poput leda, opreme za treninge i druge sitnije potrepštine, rekao je Miroslav Novinščak, čelnik kluba Polet iz Svetog Martina na Muri

Steven Gerrard i sedmoplasirana momčad arapske lige Al-Ettifaq dio priprema odrađuju u Hrvatskoj. Odigrat će dvije prijateljske utakmice. Saudijci pod vodstvom engleske nogometne legende susreću se 15. srpnja s Varaždinom i 24. srpnja s Lokomotivom. Gerrard je rekao kako uživa u svome boravku u Hrvatskoj, piše 24 sata.

U momčadi čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 20,93 milijuna eura igra i bivši nogometaš rijeke, Makedonac Darko Velkovski čija se cijena procjenjuje na dva milijuna eura.

Klub nije imao posebnih zahtjeva osim hrane i pića u skladu s religijskim pravilima Islama, a zatražili su stvari poput leda, opreme za treninge i druge sitnije potrepštine, rekao je Miroslav Novinščak, čelnik kluba Polet iz Svetog Martina na Muri gdje saudijski klub obavlja pripreme.

VEZANI ČLANCI:

Saudijci i Gerrard su 3. srpnja potpisali dvogodišnji ugovor. Prije ovog angažmana tri godine je vodio Glasgow Rangerse (2018.-2021.) i osvojio naslov prvaka Škotske. Zatim je godinu dana bio na klupi Aston Ville uz mješovite uspjehe (sezonu 2021./2022. završili su na 14. mjestu), a u listopadu 2022. otišao je birminghamskog kluba.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije