Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruse formu

Borna: Tereni u Višnjiku su odlični, imamo sve što nam treba

Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/8
19.05.2020.
u 15:48

Ćorić i gradonačelnik Dukić prisjetili su se naše pobjede nad Amerikancima u šampionskoj 2018. (u tri dana okupilo se 20.000 gledatelja), a Pecotić je otkrio da mu je baka iz Preka na otoku Ugljanu

Dio hrvatskih tenisača predvođenih Bornom Ćorićem okupio se u Zadru da bi ondje odradio planirane dvotjedne pripreme. Teniski kompleks u Višnjiku s 10 terena od kojih su tri s tvrdom podlogom (i svi s rasvjetom te zadovoljavaju ITF-ove kriterije) pokazao se idealnim za takvo što.

- Tereni su odlični, imamo upravo ono što nam treba - kazao je Borna zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću koji ih je u utorak došao posjetiti.

Uz Bornu, u Zadru su i iskusni Matija Pecotić te daroviti Duje Ajduković i Dino Prižmić, a moguć je i dolazak još nekih naših igrača.

Ćorić i Dukić prisjetili su se naše pobjede u polufinalnom dvoboju nad Amerikancima u šampionskoj 2018. (u tri dana okupilo se 20.000 gledatelja), a Pecotić je zadarskom gradonačelniku otkrio da mu je baka iz Preka na otoku Ugljanu.

Strpljivo potpisujući autograme i fotografirajući se s malim zadarskim tenisačima, Borna (kojemu je otac iz Zadra) istaknuo je:

- Sanirao sam sve ozljede koje sam imao, a sada će nam igra biti u prvom planu. Sudjelovat će i drugi hrvatski igrači, a svima nam je cilj optimalno odraditi program kako bismo nastavak sezone dočekali na najvišem stupnju pripremljenosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije