Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LOŠINJU

VIDEO Ivan Ljubičić pokreće svoju akademiju, a s njim su i mnoga poznata imena

Foto: Ljubičić tennis academy
1/6
22.07.2021.
u 11:55

Poseban naglasak, javljaju iz Akademije, stavlja se na mentalnu snagu jer ona, kako kažu u Akademiji, znači više od puke snage volje

Slavni tenisač i vrhunski trener Ivan Ljubičić na otoku Lošinju pokreće Ljubičić tenisku akademiju. Ova jedinstvena sportska priča realizacija je suradnje Ivana Ljubičića i brenda Lošinj Hotels & Villas s ciljem okupljanja profesionalnih igrača, ali i teniskih entuzijasta te aktivnih amatera, kao i svih koji jednostavno žele iskustvo sportskih aktivnosti na jedinstvenom otoku vitalnosti, poznatom po brojnim prirodnim posebnostima i ljekovitom mediteranskom zraku.

Podsjetimo, Ljubičić je igrao tenis na najvišem profesionalnom nivou, a danas radi s nekima od najboljih igrača svih vremena. Stoga zna što je potrebno kako bi se došlo do samoga vrha. Oko sebe je okupio tim profesionalnih tenisača među kojima su i mnoga poznata imena kao što su Matteo Berrettini, Borna Ćorić i Donna Vekić....

Poseban naglasak, javljaju iz Akademije, stavlja se na mentalnu snagu jer ona, kako kažu u Akademiji, znači više od puke snage volje.

"Mentalna snaga podrazumijeva naporan rad i posvećenost te stjecanje vještine održavanja pribranosti i staloženosti iznutra, a istovremeno energije i moći izvana.  Zato je misao vodilja Akademije da su predanost i marljiv rad put ka razumijevanju igre, mentalnoj snazi i fizičkoj spremi. A usvajajući znanja i vještine koje će prenositi vrhunski sportaši i treneri, sudionici će imati priliku postati najboljom verzijom sebe, što je i moto same Akademije", naglasili su iz Akademije koja kreće s radom u rujnu.

Foto: Martin Sinković

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
12:55 22.07.2021.

Znači kad netko završi tu Akademiju, nastavlja školovanje, i prijavljuje magisterij i doktorat?

Avatar Sandinista
Sandinista
12:12 22.07.2021.

Čestitam Ivanu što je za svoju akademiju odabrao najljepši hrvatski otok

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:09 22.07.2021.

Bomba???!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije