Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte udarac

Bogdanović odličan protiv LeBrona, legenda mu zamalo razbila glavu

Bojan Bogdanović
Foto: Screenshot
1/3
02.11.2017.
u 09:09

Bogdanović se naljutio na Wadea jer je bio svjestan da su milimetri bili presudni da se ne dogodi nešto puno ozbiljnije od ovoga.

Bojan Bogdanović odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Indianu. Njegova momčad noćas je pobijedila LeBronov Cleveland sa 124:107, a hrvatski košarkaš zabio je  17 koševa uz šut iz igre 6/9 i tri trice, a uz to je imao i dva skoka te tri asistencije.

No, Bogdanović će utakmicu pamtiti i po tome što ga je legendarni Dwyane Wade udario koljenom u glavu. Bogdanović je bio u prodoru, a Wade 'doletio' do njega i udario ga. 

 

Srećom, nije ga udario jako, ali malo je nedostajalo da ga ozbiljno zakači. Bio je tog svjestan i sam Bogdanović koji se naljutio na Wadea jer je bio svjestan da su milimetri bili presudni da se ne dogodi nešto puno ozbiljnije od ovoga.

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
11:38 02.11.2017.

Dobra finta Babo,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije