Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAN TALLERES

Boca Juniors osvojio Kup Argentine nakon lutrije jedanaesteraca

Primera Division - River Plate v Boca Juniors
GUSTAVO ORTIZ
09.12.2021.
u 09:12

Ovo je 49. domaći trofej za Boca Juniorse, a donio im je direktan plasman u grupnu fazu natjecanja Libertadores kupa za sljedeću godinu.

Nogometaši Boca Juniorsa osvojili su Kup Argentine nakon što su boljim izvođenjem penala svladali Talleres 5:4. Utakmica je nakon 90 minuta završila 0:0, pa je odluka o pobjedniku pala nakon raspucavanja penala.

Igrači Boce zabili su svih pet penala, dok je udarac Hectora Fertolija obranio vratar Boce Agustin Rossi. Također, Boca je posljednjih 25  minuta imala igrača manje jer je isključen Juan Ramirez.

Ovo je 49. domaći trofej za Boca Juniorse, a donio im je direktan plasman u grupnu fazu natjecanja Libertadores kupa za sljedeću godinu. Libertadores kup je južnoamerička inačica europske Lige prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije