Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Bivši trener Osijeka najavio derbi s Dinamom: 'Bila je kriza, ali sada je sve moguće'

Nino Bule i Nenad Bjelica
Goran Stanzl/PIXSELL
28.10.2022.
u 14:03

- Sigurno će to biti utakmica u kojoj će presuditi karakter. Svi pričamo o Dinamovu umoru, a on se pobjeđuje baš karakterom. S druge strane, Osijek je zadnji četiri-pet utakmica odigrao na razini koja ih je krasila zadnje dvije godine

Ovog vikenda derbi u Gradskom vrtu igraju Osijek i Dinamo. Najavio ga je Nino Bule, čovjek koji je radio u oba kluba. Ova će utakmica možda dati novu projekciju odnosa snaga u našem klupskom nogometu...

- Sigurno će to biti utakmica u kojoj će presuditi karakter. Svi pričamo o Dinamovu umoru, a on se pobjeđuje baš karakterom. S druge strane, Osijek je zadnji četiri-pet utakmica odigrao na razini koja ih je krasila zadnje dvije godine - počeo je Bule.

Jasno je da će Osijek svoju priliku tražiti kroz puno više trke, jer Dinamo je umoran i istrošen?

- U ove dvije godine s Dinamom smo odigrali puno derbija. Dinamo je u jednom pobijedio, a u ostalima smo mi slavili ili bili negdje blizu plavih. Ne znam kakvo je stanje u Osijeku, to je utakmica u kojoj su moguća sva tri znaka. Dinamo je najbolja momčad u hrvatskom prvenstvu i zbog toga je blagi favorit. Ne znam jesu li se igrači Dinama uspjeli oporaviti. Pričali smo o tome da je Dinamo odigrao skoro trideset utakmica od početka, kroz kvalifikacije, pa do sada. S druge strane, znam da smo momčad Osijeka jako dobro pripremili i to će tek sada sve više dolaziti do izražaja.

Da, bila je kriza ili bolje rečeno, pad energije Nenada Bjelice, više nego cijele momčadi. Momčad je nakon pobjede protiv Hajduka napravila klik. Da je Nenad Bjelica ostao na klupi, Osijek bi osvojio i više bodova jer su kiksali protiv Šibenika i Varaždina. Dakle, sve je u derbiju moguće, no Osijek igra protiv momčadi koja je u Ligi prvaka uzela četiri boda što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Poznajem jednu i drugu momčad, s njima smo trenirali i živjeli. Veliki hendikep za Osijek bit će neigranje Kleinheislera. On je vrlo značajan igrač te momčadi - zaključio je Bule.

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije