Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio se u varaždinu

Osijek u vrlo neugodnoj situaciji: Najbolji igrač propušta oba derbija s Dinamom i Hajdukom?

Osijek: Utakmica 13. kola Prve HNL, NK Osijek - NK Istra 1961.
Davor Javorovic/PIXSELL
24.10.2022.
u 15:25

Ne treba ni spominjati kakav bi udarac bio ako Mađar ispadne iz osječkog stroja na duže vrijeme.

Osijek je potopljen u kišovitom Varaždinu s četiri komada u mreži Ivice Ivušića, euforija bijelo-plavih je grubo prizemljena, ali svakom nizu jednom mora doći kraj.

Obrana Osijeka je izgledala vrlo nesigurno i propusno, Ivušić se također nije posebno iskazao, ali takve utakmice moraju nekada doći i događaju se u nogometu.

Rene Poms je upisao prvi poraz u samostalnoj karijeri i svjestan je nedostatak svoje momčadi, ali to nije jedina loša vijest. Ponajbolji pojedinac HNL-a, Lazslo Kleinheisler, ozlijedio se i morao je biti zamijenjen. 

Vrlo lako bi sjajni Mađar mogao propustiti derbi za vikend protiv Dinama, a onda i onaj na Poljudu s Hajdukom koji je na rasporedu 5. studenog. Popularni Lacika je veliki borac i samo teža ozljeda ga može izbaciti iz stroja. 

U osječkom taboru se ipak nadaju kako ozljeda nije ozbiljnije prirode, službenog priopćenja još nema. Poznato je samo da je Brlek obnovio ozljedu ligamenata i predstoji mu novi dugački oporavak. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Komentara 1

PA
pajokola1
16:20 24.10.2022.

To je bio start za crveni karton, da je sudac isključio igrača Varaždina nakon tog pogibeljnog starta tko zna kako bi utakmica završila ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije