Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo što se događa

Večernji otkriva pozadinu odlaska dragulja Osijeka: Hajduk pregovarao s talentom protiv pravila?

NK Osijek
25.10.2022.
u 17:28

Mladi reprezentativac do 17 godina odbija sve ponude za produljenje ugovora u Gradskom vrtu.

Glasno je odjeknula vijest u domaćem medijskom prostoru da jedan od najvećih talenata Osijeka prelazi u splitski Hajduk. 

16-godišnji Dominik Babić je prema pisanju medija već na pragu Hajduka, a izvori iz slavonskog prvoligaša nam otkrivaju pravo stanje stvari. 

Naime, Hajduk prema pravilima uopće ne bi smio razgovarati i pregovarati s igračem koji je pod ugovorom te mu isti istječe u ljeto 2023. godine. Tek od siječnja Babić može legalno 'kombinirati' sa zainteresiranim klubovima, ali pošto nema dokaza da je zaista u pitanju Hajduk, klub ne može poduzeti nikakve mjere. 

Mladi nogometaš i njegov agent očito Jurica Vranješ ne žele prihvatiti financijske uvjete Osijeka i  nemaju namjeru ostati u Gradskom vrtu. Osijek naravno traži odštetu ukoliko ga Hajduk želi dovesti tijekom zime, ali je vjerojatnije da će se to dogoditi na ljeto.

Babić ima sve uvjete za trening, ali neće participirati na utakmicama jer nema logike da zauzima mjesto nekom drugom talentu koji ima želju i volju igrati u bijelo-plavom dresu. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Komentara 1

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
18:24 25.10.2022.

Baš je talent ako ide u Jajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije