Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANKO JURIĆ

Bivši nogometaš Hajduka prešao u španjolski klub, riječ je o posudbi s opcijom otkupa

Zagrijavanje nogometaša Zagreba i Hajduka uoči utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa
Matija Habljak/PIXSELL
20.08.2023.
u 16:00

"Real Valladolid ima opciju otkupa ugovora na kraju tekuće sezone", priopćio je klub nakon Jurićevog dolaska u momčad sa sjevera Španjolske

Španjolski nogometni drugoligaš Real Valladolid posudio je u nedjelju hrvatskog defenzivnog veznog igrača Stanka Jurića (27) iz talijanskog drugoligaša Parme uz mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Jurić, bivši igrač Dugopolja i splitskog Hajduka, za Parmu je uoči dolaska u redove španjolskog drugoligaša upisao 66 nastupa.

"Real Valladolid ima opciju otkupa ugovora na kraju tekuće sezone", priopćio je klub nakon Jurićevog dolaska u momčad sa sjevera Španjolske.

Jurićeva cijena iznosi 1 milijun eura, podatak je specijalizirane internetske stranice za transfere i tržišne vrijednosti nogometaša Transfermarkt.

Real Valladolid, čiji je vlasnik i predsjednik bivši brazilski igrač Ronaldo Nazario, prošle sezone je ispao iz Primere u drugu ligu.

U petak je izgubio s 1-2 od Zaragoze dok je u prvom kolu slavio doma s 2-0 protiv Sportinga iz Gijona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije