Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gergo Lovrencsics

Bivši igrač Hajduka pronašao novi klub: Mađar ostaje na hrvatskoj obali

NK Solin
Ivica Čavka/NK Solin
22.08.2023.
u 13:36

"Gergő Lovrencsics je mađarski nogometaš koji igra na poziciji desnog bočnog igrača. Poznat po svojoj brzini, tehnici i preciznim centaršutevima, Lovrencsics je već stekao reputaciju kao igrač koji može donijeti dinamiku i kreativnost u napadu i sigurnost u obrani", napisali su iz NK Solina

Bivši igrač Hajduka, Gergo Lovrencsics, svoju igračku karijeru nastavlja u NK Solinu. Za bijele je igrao dvije sezone, a krajem svibnja ove godine otišao je s Poljuda. Svoga novog igrača na društvenim je mrežama predstavio Solin.

"Novi igrač u redovima Solina je iskusni mađarski internacionalac Gergő Lovrencsics", napisali su ispod slike Lovrencsicsa koji u rukama drži dres svog novog kluba.

"Gergő Lovrencsics je mađarski nogometaš koji igra na poziciji desnog bočnog igrača. Poznat po svojoj brzini, tehnici i preciznim centaršutevima, Lovrencsics je već stekao reputaciju kao igrač koji može donijeti dinamiku i kreativnost u napadu i sigurnost u obrani. S bogatim iskustvom kako u klubovima, tako i u reprezentaciji, njegov dolazak novu dozu iskustva i stabilnosti našem Solinu", stoji u objavi.

VIDEO Jakirović: 'Sve se odigralo munjevito. U 14 sati sam se kupao, u 15 bio na Maksimiru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije