Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SINA

Bivša djevojka Davora Šukera prolazi kroz teško razdoblje, a sada je otkrila detalje

Ana Obregon
Foto: Gtres/Pixsell
02.12.2019.
u 06:45

Ana Obregon nedavno je bila natjecateljica u španjolskoj verziji Celebrity Masterchefa, no tamo se nije dugo zadržala. Otkrila je neke detalje sa snimanja i tvrdi da su joj prijetili.

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon (65) od prošle godine prolazi kroz teško razdoblje. Njen sin Alex Lequio (27) vodi borbu s rakom.

Ana Obregon nedavno je bila natjecateljica u španjolskoj verziji Celebrity Masterchefa, no tamo se nije dugo zadržala. Otkrila je neke detalje sa snimanja i tvrdi da su joj prijetili.

- Sin mi je bio u bolnici, a od mene su tražili da idem na snimanje na jedan festival. Naravno da to nisam mogla - rekla je Obregon i dodala:

- Bolest mojeg djeteta je privatna stvar. Rekla sam da ne mogu ići jer mi to ne piše u ugovoru. Nisam morala objašnjavati zbog čega. Bilo je to jako teško razdoblje.

No, kaže da su joj nakon toga prijetili pravnim mjerama.

- Dobila sam poruku da će me prijaviti ako ne odem na festival - rekla je Obregon i dodala:

- Ne ljutim se više jer nemam snage. Svu energiju koju imam ulažem u potporu sinu.

Na kraju je to bilo loše iskustvo.

- Sudjelovala sam u emisiji jer sam mislila da će biti zabavno, a na kraju je to bilo prilično negativno iskustvo. Dosadilo mi je, a radije ću biti sa svojim sinom nego se truditi kuhati hranu bolje od drugih - dodala je.

Ana Obregon hrvatskoj je javnosti poznata i po tome što je tri godine bila u vezi s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom dok je igrao nogomet u madridskom Realu. Šuker ju je i zaprosio, ali ga je odbila.

- Identificiram se s filmom 'Odbjegla nevjesta' jer se to dogodilo svaki puta kada su me pitali da se udam... - rekla je svojedobno Obregon i dodala:

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (poznati restoran u Madridu), pila sam vino i na kraju se skoro ugušila.

>> Pogledajte kako danas izgleda Ana Obregon

Ana Obregon
1/9
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar lola lola
lola lola
08:44 02.12.2019.

Zena od 65 godina vjecno ima status bivse djevojke....

CA
caissa
08:19 02.12.2019.

ovaj kockar je imao još jednu no o tome ne pišete dajte i taj tekst ne spavam danima novnar urednik večernji....do kada mislite pisati žutom bojom....

FN
Fr@njo
08:09 02.12.2019.

a i Davoru nije bas lako..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije