Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU JE HTJELI UKLONITI

Sudac prekinuo utakmicu zbog fotografije pokojnoga generala Praljka!

Slobodan Praljak
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
01.12.2019.
u 18:42

U 31. minuti glavni sudac Sabrija Topalović prekinuo je utakmicu po naputku Amira Hadžića, delegata utakmice iz Velike Kladuše. Razlog: Škripari su na tribinama istaknuli sliku pokojnoga generala Slobodana Praljka i nisu je htjeli ukloniti ni nakon upozorenja spikera.

Široki Brijeg upisao treću pobjedu u nizu u nogometnom prvenstvu BiH. Nakon Veleža i Željezničara svladao je Zvijezdu 09 (4:0) te stekao lijepe izglede u nastavku prvenstva. Puna dva mjeseca nakon utakmice osmine finala Kupa BiH protiv Sarajeva i kazne od dvije utakmice bez gledatelja (Sloboda, Velež), publika je došla na tribine.

Poveli u 52. sekundi

Već u 52. sekundi Široki je poveo 1:0! Nakon 2 – 3 dodavanja sa suigračima na sredini travnjaka, Bernardo Matić poslao je dugačku loptu iza linija Zvijezdine obrane, a sve je budno pratio brzonogi Dino Ćorić, koji je utrčao iz drugoga plana, smirio loptu i znalački prebacio istrčaloga vratara Semberaca Miluna Avramovića. Lopta je završila u gornjem kutu. Uskoro je (7. min) na semaforu zasvijetlilo 2:0. Viktor Angelov zabio je prvijenac za Široki Brijeg, a u ulozi dodavača našao se desni bek domaćih Branimir Cipetić. Angelov, Ante Hrkać i suigrači izradili su još nekoliko “zicera” u nizu, ali lopta kao da nije željela u mrežu. Ipak, ušla je nakon kornera (19. min), kada je najviši u skoku Matić poslao loptu iza Avramovića, ali je sudac Sabrija Topalović opravdano poništio gol, jer je strijelac prethodno napravio prekršaj na vrataru. Onda je i Zvijezda stvorila prigodu, ali se Igor Blagojević previše namještao na udarac, pa mu je Dominik Kovačić izbio loptu iz nogu.

U 31. minuti glavni sudac Sabrija Topalović prekinuo je utakmicu po naputku Amira Hadžića, delegata utakmice iz Velike Kladuše. Razlog: Škripari su na tribinama istaknuli sliku pokojnoga generala Slobodana Praljka i nisu je htjeli ukloniti ni nakon upozorenja spikera. Prekid je trajao 6 – 7 minuta, a utakmica ipak nastavljena, a Škripari su napustili “kavez” na sjeveru.

Nakon svega, u prvih pola sata živa i otvorena utakmica kao da se umrtvila, pa do odmora nije bilo pravih prigoda za promjenu rezultata. U nastavku su domaći, kao i na početku utakmice, krenuli napadački, pokušavajući trećim pogotkom osigurati pobjedu. Najbliži pogotku bio je Angelov, kojega je smisleno uposlio Dražen Bagarić.

Lijepe akcije Širokog

Ali je Makedoncu “u udarac” ušao Avramović i izbio loptu u polje. Angelov je ipak zabio svoj drugi pogodak za 3:0 na dodavanje Matea Marića. Bilo je to u 68. minuti nakon lijepe i brze akcije Širokobriježana. Četvrti pogodak zabio je Stipe Jurić u 81. minuti, samo petnaestak sekundi nakon što je ušao u igru s klupe, zamijenivši Angelova. Njega je publika ispratila s travnjaka dugačkim pljeskom. Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a Široki je mogao proslaviti novu prvenstvenu pobjedu.

Ključne riječi

Komentara 191

AN
ANTIkomunist55
19:35 01.12.2019.

heroj.....

Avatar Mi sami
Mi sami
19:18 01.12.2019.

Hrvatski heroj.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:33 01.12.2019.

Bez njega bi Hrvatska bila presjecena a oluja bi bila neizvodiva ,BIH bi Srbi i bosnjaci podijelili a krajina(knin) bi bila zasebna drzava , svoju slobodu i zivot dugujemo i njemu kao i ostalim braniteljima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije