Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE ZA WBA

Bilić doveo iskusnog Srbina: Bio nam je jedna od glavnih želja

2019/2020 Russian Football Premier League: FC Krasnodar 2 - 4 Zenit St Petersburg
Anna Meyer/Newscom/PIXSELL
15.09.2020.
u 18:24

- Premier liga je najbolja liga na svijetu. Moram se dokazivati i spreman sam na izazov. Sretan sam što ću ponovno igrati u Premierligi i nadam se da ću biti uspješan. Imam puno ambicija i želim dokazati puno stvari. Dat ću sve od sebe za momčad - rekao je ponosno Ivanović

Bivši branič Chelseaja i donedavni nogometaš Zenita Branislav Ivanović (36) novi je igrač West Bromwich Albiona. Čovjek s najviše nastupa u povijesti nogometne reprezentacije Srbije (105) potpisao je na jednu godinu i veliko je pojačanje kluba kojeg vodi naš strateg Slaven Bilić.

Ivanović je u klub došao kao slobodan igrač, a njegovo iskustvo u Premiershipu (čak devet godina u Chelseaju) trebalo bi uvelike pomoći slabašnoj obrani novog premijerligaša koji je u prvom kolu na domaćem terenu poražen 0:3 protiv Leicestera.

- Premier liga je najbolja liga na svijetu. Moram se dokazivati i spreman sam na izazov. Sretan sam što ću ponovno igrati u Premierligi i nadam se da ću biti uspješan. Imam puno ambicija i želim dokazati puno stvari. Dat ću sve od sebe za momčad - rekao je ponosno Ivanović.

- On je ostvario sve u svojoj karijeri, koja je fantastična. Oduševljeni smo jer donosi kvalitetu i iskustvo na terenu i izvan njega. Ne dolazi samo on nego i njegov utjecaj koji će imati na sve braniče. Zato nam je bio jedna od glavnih želja u prijelaznom roku - rekao je zadovoljni Slaven Bilić

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:38 15.09.2020.

Slaven je pravi hrvat i lijepo je vidjeti kada u duhu bratstva i jedinstva uzme svog balkanskog brata po jeziku, krvi i kulturi Branimira.

BE
Beskucnik
09:03 16.09.2020.

Ronald Koeman u barcu dovodi nizozemce , Guardiola napunio city sa Spanjolcima , kod Muorinja uvijek par Portugalaca ,Nuno u wolvesima ima pola ekipe Portugalaca , samo Hrvatski treneri, drze se Srba , kompleks jugonostalgije i vracanja na balkan

HR
hrvat123
04:59 16.09.2020.

36 godina star branic/bek pojacanje ! ovo je stvarno humor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije