Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOATENG U MÜNCHENU

Bayern i službeno doveo novog stopera

Karl Heinz Rummenige
Reuters
14.07.2011.
u 15:08

Bayern iz Münchena na službenim je stranicama kluba potvrdio kupovinu njemačkog reprezentativnog braniča Jeromea Boatenga, člana Manchester Cityja.

Visina odštete nije poznata jer su se klubovi dogovorili da će to ostati tajna. Poznato je, međutim, da će Boateng potpisati četverogodišnji ugovor s bavarskim klubom.

– Pregovori su bili dugi i intenzivni, ali uspjeli smo doći do zadovoljavajućeg rješenja. S Boatengom dobivamo igrača koji nam je bio najveća želja za mjesto u obrani – izjavio je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Jerome Boateng trenutačno se nalazi u Los Angelesu gdje se City priprema za sezonu. Odmah po povratku otići će u München gdje će obaviti liječnički pregled.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mamlaz
15:47 14.07.2011.

A ja već pomislio da je Maminjo uspio utopiti Barbarića za 5 milja eura =D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije