Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZILI VILLARREAL

Barcelona grabi ka naslovu, novom pobjedom Realu pobjegla na velikih 11 bodova

LaLiga - Villarreal v FC Barcelona
Foto: Pablo Morano/REUTERS
1/3
12.02.2023.
u 23:39

Blaugrana, doduše, ima utakmicu više, ali jasno da su Madriđani očekivali nešto bolje rezultate u prvenstvu. Katalonci su slavili u svih šest posljednjih dvoboja.

Nogometaši Barcelone grabe ka naslovu prvaka nakon što su u 21. kolu u gostima pobijedili Villarreal s 1-0 i pobjegli Realu na čak 11 bodova. Pobjednički pogodak ponovno je postigao Pedri u 18. minuti na dodavanje Roberta Lewandowskog. U zadnjih šest dvoboja, Barca je slavila u svih šest, a čak četiri puta s 1-0, pri čemu je Pedri odlučio tri dvoboja. 

Barcelona ima 56 bodova i utakmicu više, dok je Real na 45 bodova. Villareal je osmi s 31 bodom.

Valladolid i Osasuna su odigrali ranije 0-0, Ante Budimir je igrao do 63. minute.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije