Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO u jedrenju

Bambi i Mišura u svom Splitu po europsku medalju

Ivan Kljaković Gašpić
Tino Jurić
10.05.2010.
u 19:54

U Splitu je otvoreno europsko prvenstvo u jedrenju za klasu finn. Po broju natjecatelja bit će to rekordno prvenstvo jer se prijavilo čak 110 kormilara iz 28 zemalja.

Zanimljivo je to što na europskom prvenstvu mogu nastupati i ne-europljani, pa čak i osvojiti neku od medalja.

Prognoze najavljuju vjetrovito vrijeme što će jedriličarima jamčiti dobre uvjete na dva regatna polja. Prvenstvo je otvorila zamjenica gradonačelnika Anđelka Visković koja je istaknula kako je Split sportski grad te da se nada da će netko od naših predstavnika zadržati medalje u Splitu.

Hrvatska se ima pravo nadati dobrim rezultatima. Ivan Kljaković-Gašpić i Marin Mišura ponajbolji su svjetski finnci. Na netom završenoj regati u francuskom Heyeresu Mišura je bio prvi, a Bambi treći.

Jedriličare i druge goste sa svih strana svijeta zabavljala je klapa Šušur.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije