Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDI ALBION

Ardiles: Jedino je Rooney nezamjenjiv kod Engleza

Rooney
AFP
11.10.2009.
u 20:54

Osvaldo Ardiles, 57-godišnji bivši legendarni argentinski nogometaš, te trener (bio je i u zagrebačkom Dinamu jedno vrijeme), uvjeren je da Engleska može postati novi prvak svijeta.

- Engleske ambicije s pravom moraju biti jako visoke na skorašnjem Svjetskom prvenstvu. Fabio Capello je napravio dobru momčad u kojoj, osobno, ipak vidim razlike - rekao je Ardiles koji je u Dinamu radio 1999. godine, a u trenerskoj karijeri je radio sa čak četrnaest momčadi.

- Lampard i Gerrard su fantastični nogometaši, no mislim da su obojica zamjenjivi. No, jednog čovjeka u toj momčadi nitko ne može zamijeniti, a to je Wayne Rooney.

Ardiles je na kraju zaključio:

- Sa Capellom i Rooneyjem Engleska može biti svjetski prvak. Oni uvijek dolaze na SP kao jedni od favorita, no mnogo puta nisu imali pokriće za takav rezultata. Sada im vjerujem.

Rooney će, inače, propustiti posljednji kvalifikacijski susret za SP s Bjelorusijom zbog ozljede koju je zadobio na utakmici s Ukrajincima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
-z-g-u-srcu-
23:01 11.10.2009.

treba ardilesa vratit u dinamo....a rooney je najaci napadac na svijetu..ma zivotinja nemoze mu nitko nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije