Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE RASPLET

Objavljujemo oproštajno pismo Antolića: Bio sam protiv Mamića. Nude mi da ostanem, ali neću

Zagreb: Dobro raspoloženi Vlatka Peras i Krešimir Antolić na utakmici Dinamo i Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
01.03.2023.
u 19:15

- Ponosan na svaku od skoro 10 godina provedenih u Dinamu, zahvaljujem kolegicama i kolegama na korektnoj suradnji, a posebice djelatnicima na poslovima sigurnosti, prodaje ulaznica, članstva te direktoru stadiona i djelatnicima na održavanju. Njihova profesionalnost i visoka motivacija u radu omogućili su da Dinamo bude na postojećoj razini - istaknuo je između ostalog.

Prihvaćena je ostavka člana Uprave Krešimira Antolića, koji je, kako je Večernji prvi saznao, napustio DinamoAmra Peternel također odlazi, dok će Vlatka Peras ostati u klubu. Dario Šimić, spominjan kao predvodnik treće opcije, će biti u upravi kluba ako pobijedi struja Mirka Barišića. Tako su neke stvari u Maksimirskoj 128 puno jasnije... Donosimo oproštajno pismo Antolića uoči odlaska iz kluba. 

'Nakon što sam jasnim stavovima i suprotstavljanjem nezakonitim nastojanjima Zdravka Mamića i njegove interesne skupine da kontroliraju Dinamove financijske i poslovne procese izazvao neuspješan pokušaj moje smjene na sjednici skupštine u prosincu, pokazao sam da legalan i legitiman Dinamo ne može imati alternativu u osobnom interesu pravomoćno osuđene osobe. Kao rezultat mojeg postavljanja nasuprot nelegalnog utjecaja na klub nalazimo se pred, po mnogočemu, sudbonosnom klupskom skupštinom.

Sa ambicijom da ne budem teret predsjedniku kluba u tome da povede klub u novo razdoblje, prepoznavši većinski neutemeljenu negativnu percepciju koja je stvorena prema meni, a ne želeći biti alibi onima koji tvrde da "nisu za Mamića nego su protiv Antolića", predložio sam predsjedniku Barišiću da izvršni odbor raspravi o mojem daljnjem ostanku u upravi te je na današnjoj sjednici donesena odluka o mojem razrješenju.

Neću prihvatiti ponuđenu mi opciju ostanka u klubu na nekom drugom radnom mjestu i 08. ožujka će biti moj zadnji radni dan u Dinamu. Ponosan na svaku od skoro 10 godina provedenih u Dinamu, zahvaljujem kolegicama i kolegama na korektnoj suradnji, a posebice djelatnicima na poslovima sigurnosti, prodaje ulaznica, članstva te direktoru stadiona i djelatnicima na održavanju.

Njihova profesionalnost i visoka motivacija u radu omogućili su da Dinamo bude na postojećoj razini. Veliko hvala igračima na čelu s kapetanom Ademijem jer sam imao privilegiju biti uz njih u doba najvećih rezultatskih uspjeha kluba. Dinamo je u ovom trenutku na visokoj organizacijskoj, sportskoj i poslovnoj razini te se nadam da će takav ostati i ubuduće.

Posebno sam ponosan i na preko 300 tisuća Eura donacija koje smo donirali putem klupske Zaklade, čiji upravni odbor sam vodio protekle tri godine... Dinamo će i dalje u meni imati svog najvećeg navijača!'

Komentara 11

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:39 01.03.2023.

Tako mi milicijske iskaznice.

KO
kompakt
19:45 01.03.2023.

Odleprša milicajac.Sad treba šupirati i tv mehaničara.

IV
ivosanader
19:53 01.03.2023.

sve jasno.fingira se sukob tzv mamićevaca i antimamićevaca da se ne priča o tome kako je odlučeno da se unovči dinamov koeficijent i omladinska škola i da dinamo dođe na grane cibone.sad pat riley može doć u cibonu i nećeće joj pomoć.....niti riječi u ,neovisnim medijima,, o prodaji najboljih igrača oršića i ademija za kikiriki u nikakve klubove. i još pišu da su to igrači htjeli.pa koji bi to igrač iz lige prvaka htražio odlazak u engleskog drugoligaša ili kinu.koju plaću mogu ponudit ti klubovi.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije