Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECITE ŠTO MISLITE

ANKETA: Tko je kriv? Dalićeva bezidejnost ili nonšalantnost igrača?

Ljubljana: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice između Slovenije i Hrvatske
Igor Soban/PIXSELL
25.03.2021.
u 12:23

Matjaž Kek apsolutno je nadigrao viceprvake svijeta. Željom i idejom. Nije ova slovenska predstava bila briljantna, ali bila je dostatna. Optimalna. Dovoljna za povijesnu pobjedu i vjetar u leđa uoči nastavka kvalifikacija.

Nismo uspjeli probiti blok domaće ekipe, pokušali smo napraviti promjene, ali nismo uspjeli. Nismo bili precizni, čak i kad smo izgubili 0:1, nismo imali šanse, nismo igrali dubinski, nismo igrali jedan na jedan. Sve je to izbornik Zlatko Dalić naveo nakon poraza u Ljubljani. No, pitanje je kako su viceprvaci svijeta, miljenici cijelog planeta, dospjeli do ove točke? 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi slave nakon Dinamove pobjede

Pet utakmica u nizu Hrvatska je bez pobjede. To se nije dogodilo već 15 godina i onda se dogodilo u Sloveniji s reprezentacijom koja nas do sada nikada nije pobijedila. 

Na terenu od prvog zvižduka ''ruska'' Hrvatska. Srebrna. Najbolja i najpoznatija imena na dresovima, ali s kojim smislom? Ako ga je uopće bilo? Viziju Zlatka Dalića je u Stožicama, čini se, razumio samo on. Igrači sigurno nisu.

Jer kako inače objasniti Dalićevo mirno promatranje vatrenih sinoć koji doista nisu izgledali dobro, nisu imali ideju. A kako bi je i imali kada je nije imao ni izbornik. Ni ideje ni volje nije bilo ni na travnjaku ni pokraj njega u hrvatskoj reprezentaciji.  Hrvatska, jednostavno, kao da nije htjela pobijediti. Možda su se već odviknuli od slavlja. 

Matjaž Kek apsolutno je nadigrao viceprvake svijeta. Željom i idejom. Disciplinom i koncentracijom. Nije ova slovenska predstava bila briljantna, ali je bila dostatna. Optimalna. Dovoljna za povijesnu pobjedu i vjetar u leđa uoči nastavka kvalifikacija. Reklo bi se, odigrao je na rezultat mourinhovski, ali nakon onog Dinamova podviga više je Hrvatska podsjećala u Stožicama na Tottenham nego li Slovenija. 

>> Recite što mislite u anketi:

Komentara 22

TR
truba1111
12:45 25.03.2021.

Dalic zna poslije utakmice sta nismo uradili???Igraci koi u svoim klubovima nisu standardni pozivaju se u reprezentaciju??

Avatar nalimp
nalimp
12:40 25.03.2021.

Nikakva borbenost, kao da sam gledao balet"labuđe jezero"

FN
Fr@njo
12:54 25.03.2021.

balkanski mentalitet napuhanih velicina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije