Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA POVIJEST ZAGREBAČKOG KLUBA

ANKETA Sviđa li vam se novi dres Dinama? Povezan je s jednim bitnim povijesnim trenutkom

Foto: instagram
1/4
01.10.2021.
u 22:11

Prvu utakmicu u plavoj kao svojoj službenoj boji purgerski je klub odigrao upravo u svijetloplavoj nijansi, i to prije točno 102 godine

Dan nakon 3:0 pobjede protiv Genka u Europskoj ligi podno maksimirskih tribina predstavljen je Dinamov treći dres za sezonu 2021/22. Ovaj dres je svijetlo plave boje, odnosno nebesko plave boje, pojašnjavaju iz Dinama.

U foto kampanji sudjelovali su igrači Bruno Petković i Mislav Oršić te nekoliko navijačica i navijača Dinama.

Kao što je ranije najavljeno, Dinamo će ove sezone dresove posebno vezati za svoju bogatu povijest pa tako i ovaj.  Prvu utakmicu u plavoj kao svojoj službenoj boji purgerski je klub odigrao upravo u svijetloplavoj nijansi, i to prije točno 102 godine. Bilo je to 13. travnja 1919. godine, i to baš na maksimirskom travnjaku, a suparnik je bio engleski York Lancaster. U toj je kombinaciji, primjerice, Gradjanski pobijedio i Barcelonu u gostima 1923. godine.

Foto: GNK Dinamo

Dres službenog naziva "Third 21-22" bit će u prodaji od subote 2.10. u oba Dinamova fan shopa te u web shopu. Cijena dresa za odrasle iznosi 399 kuna, dok je cijena dječjeg dresa 299 kuna. Premijera dresa bit će na utakmici 11. kola HT Prve lige između Dinama i Hrvatskog dragovoljca, u nedjelju 3.10. u 17 sati na stadionu Maksimir.

Iz Dinama javljaju:

Svaki kupac novog dresa u fan shopovima u subotu i nedjelju dobit će na poklon dva kupona za utakmicu Dinamo - Hrvatski dragovoljac koje može zamijeniti za ulaznice na Ticket pointu unutar radnog vremena.

Sviđa li vam se novi Dinamov dres?

Foto: GNK Dinamo

Ključne riječi

Komentara 5

MA
matkopeic
08:24 02.10.2021.

Dres prva liga, tradicijski. Nema predaje.

MA
matkopeic
08:23 02.10.2021.

Bravo plavi, dobra izvedba, nmožete vi još bolje. Nema predaje.

TO
Tomi
00:50 02.10.2021.

Odlican

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije