Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Allegri: Mandžukić igra od prve minute, a Pjaca se vraća dogodine

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
06.12.2016.
u 23:12

Mandžukić je dobro, u odličnoj je formi i sutra će početi utakmicu u napadu s Gonzalom Higuainom – rekao je Allegri

Trener talijanskog prvaka Juventusa, Massimiliano Allegri, poručio je u utorak kako će hrvatski napadač Mario Mandžukić startati od prve minute u srijedu protiv Dinama u Ligi prvaka jer se nalazi u odličnoj formi, a da publika ozlijeđenog Marka Pjacu neće vidjeti na terenu do iduće godine.

– Mandžukić je dobro, u odličnoj je formi i sutra će početi utakmicu u napadu s Gonzalom Higuainom – rekao je Allegri odgovarajući na pitanje Hine na novinskoj konferenciji u Torinu.

– Pjaca trči, radi i trenira, a idući tjedan bi mogao odraditi 100 posto vježbi. Pa ipak, do kraja ove godine vjerojatno neće igrati utakmice.

Dinamo u srijedu u Torinu igra posljednju utakmicu u Ligi prvaka protiv vodeće ekipe grupe H. Juventus ima 11 bodova, Sevilla 10, Lyon 7 dok je Dinamo bez bodova i postignutog gola.

– Mi ćemo napasti od početka kako bi nam kasnije bilo lakše. U drugom dijelu namjeravam ubaciti i Paula Dybalu koji je dobro trenirao, no nakon ozljede nije još spreman za čitavu utakmicu – poručio je Allegri.

Juventus je pobijedio na svim gostovanjima u skupini, no neriješeno je odigrao oba puta doma, protiv Seville i Lyona.

– To ćemo sada promijeniti i pobijediti Dinamo – naglasio je Allegri.

Komentara 1

KA
kalinovac
09:52 07.12.2016.

Gdje on plaćao porez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije