Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

ABA Super kup: Cedevita - Zadar u četvrtfinalu

Cedevita hrvatski prvak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
28.08.2018.
u 17:15

Pobjednika drugog izdanja ABA Super kupa saznat ćemo u nedjelju, 23. rujna.

Drugo izdanje košarkašog ABA Super kupa bit će održano u Laktašima od 20. do 23. rujna, a već u čevetrfinalu će branitelj naslova, hrvatski prvak Cedevita, igrati protiv drugog hrvatskog predstavnika Zadra, objavljeno je u utorak na služebnom internetskom portalu ABA lige.

Dvoboj Cedevita - Zadar na rasporedu je u petak, 21. rujna, s početkom u 18 sati. Nakon toga (20.30 sati) će u posljednjem četvrtfinalnom dvoboju igrati Crvena zvezda - Petrol Olimpija. Prvog dana natjecanja, u četvrtak, 20. rujna, sastat će se Mornar - Partizan (18 sati) i Budućnost VOLI - Igokea (20.30).

U subotu, 22. rujna, na rasporedu su polufinalni dvoboji. Pobjednik sraza Cedevita - Zadar u polufinalu će igrati protiv boljeg iz dvoboja Crvena zvezda - Petrol Olimpija.

Pobjednika drugog izdanja ABA Super kupa saznat ćemo u nedjelju, 23. rujna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije