Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNI PORAZ S EURA

20. lipnja 2008.: Hoće li ovo biti dovoljan motiv Bilić boysima?

\'20.06.2008., Bec - Hrvatska reprezentacija na Europskom prvenstvu 2008 u Austriji i Svicarskoj, Ernst Happel stadion Prater, utakmica Turska - Hrvatska. Danijel Pranjic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
14.10.2011.
u 13:41

Jedina snimka koju će Bilić morati puštati svojim Boysima jest ona od prije tri godine.

Slaven Bilić neće morati držati nikakve motivacijske razgovore uoči utakmice dokvalifikacija za Euro protiv Turske. Bit će dovoljno da svojim igračima konstantno na pušta snimku utakmice četvrtfinala EP-a iz 2008.

Jer, taj poraz tolika je trauma da je moguće da su ga kockasti potisli negdje duboko, a manje-više u istom će sastavu u studenom gostovati u Istanbulu. Podsjetimo, prije tri godine u Beču u regularnom dijelu utakmice nije bilo pogodaka. Tek u 119. minuti pao je prvi gol, Klasnić je zabio i do polufinala su nas dijelile sekunde. Nažalost, i malo više koncentracije. Dok su naši igrači slavili, trčali terenom samo da dočekaju posljednji sučev zvižduk, Semih Şentürk začas je našao prostor i poravnao na 1:1 u 20. sekundi 121. minute...

Tijekom jedanaesteraca glave su bile u rasulu, Modrić je promašio, Arda pogodio, Srna kapetanski vratio nadu, Semih još jednom bio precizan... Rakitić je poslao loptu daleko od gola, Hamit pogodio, a Petrićev šut obranio je Rustu...

Pogledajte video...

Ključne riječi

Komentara 9

AS
assssssstttii
14:26 14.10.2011.

Nikaj ne bu pomoglo, samo da ih publika dobro izvređa ak buju ne-igrali.

TE
TELETOVIC
14:27 14.10.2011.

hrvati su pali u svim sportovima..kao sto je se desilo sa kosarkom tako ce bit i sa fudbalom..bolje da ispanu u barazu,,nego da se brukaju na ep..kao i kosarkasi..

CR
crocro
14:21 14.10.2011.

Milism da je to pravi motiv, no slike tuge, suza i jada treba im prikazivati do zadnje sekunde izlaska na teren, kako to ne bi zaboravili, a toliko se oštre za suze u turskim očima. Doista nema većeg motiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije