Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show

U žiriju nove sezone 'Zvjezdica' je i bivša pobjednica Mia Negovetić

Foto: RTL
1/4
07.03.2018.
u 08:15

Više od dvije tisuće djece do 15 godina starosti se prijavilo, ali samo njih 70 imat će priliku postati treća hrvatska zvjezdica.

Dječje glasnice su uvježbane, crvene fotelje spremne za članove žirija, a svjetla pozornice čekaju nove glazbene nade… Sve to znači da je došlo vrijeme za početak snimanja treće sezone RTL-ovog dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“.

Više od dvije tisuće djece do 15 godina starosti se prijavilo, ali samo njih 70 imat će priliku postati treća hrvatska zvjezdica. O tome tko će se na kraju okititi tom laskavom titulom i tako na najbolji mogući način početi svoju glazbenu karijeru odlučivat će peteročlani žiri u sastavu: Indira Levak, Mia Negovetić, Zdravko Šljivac, Luka Nižetić i Enis Bešlagić.

Indira Levak, jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica ne krije uzbuđenje što je dobila priliku biti članica žirija.
„Raditi s djecom veliki je užitak jer njihov talent je neprocjenjiv. Drago mi je da ću 21 godinu svog glazbenog iskustva na neki način prenijeti na njih jer u njihovoj trenutnoj startnoj poziciji svaka sugestija im može pomoći da postanu pravi pjevači. Velika je odgovornost na nema, ali ne treba ih štedjeti kad je u pitanja konstruktivna kritika jer oni se i prijavljuju da bi čuli mišljenje profesionalaca“ kaže Indira, ali ipak dodaje da će emocije imati značajnu ulogu u donošenju odluke o daljnjem prolasku.

„Veliki sam emotivac, slaba sam na djecu i moramo pažljivo birati riječi, ali mislim da mi kao žiri fantastično funkcioniramo, atmosfera je divna, djeca uživaju i svatko od njih je već sada pobjednik“ kaže Indira, a s njom se slaže i Enis Bešlagić koji smatra da bi svi trebali biti sretni već s činjenicom da su prošli audicije. Kao jedini „neglazbenik“ među članovima žirija kaže da je dosad naučio vješto baratati glazbenim pojmovima.

„Ma ja imam više napunjenih Arena nego neki glazbenici“ kaže kroz šalu Enis i nadodaje da i dalje ima ulogu najvećeg šaljivdžije među članovima žirija jer „jednostavno se takav rodio“. Njegov kolega iz žirija, maestro Zdravko Šljivac s nestrpljenjem čeka čuti kako zvuče novi kandidati, dok Luka Nižetić napominje kako klinci u trećoj sezoni imaju nešto lakši posao nego kandidati iz prethodne dvije sezone jer znaju što očekivati.

„I naša očekivanja su sad nešto veća, a pogotovo nakon što je prva pobjednica, Mia, pokazala što se sve može napraviti. Ja ću biti isti – pravedan i šaljiv. Naš zadatak je približiti klincima da je sve ovo velika zabava i trebamo im razbiti tremu“ kaže Luka. A dok Mia Negovetić osvaja svjetsku publiku svojim izvedbama i pozornicom suvereno vlada, priznaje da ipak ima tremu uoči početka snimanja jer će se naći na njoj dosad nepoznatom terenu.

„Malo me strah jer ne znam što očekuju od mene ni kandidati ni kolege u žiriju, ali najbolje je ne opterećivati se time. Oduvijek me zanimalo kako je to stisnuti gumb i ocijeniti kandidate i potajno se nadala da će jednom doći taj dan. I evo, došao je!“ uzbuđeno će Mia.
Voditeljsku palicu i u trećoj sezoni drži Doris Pinčić Rogoznica, dok je njezin suvoditelj Boris Hrepić, dugogodišnji basist benda Daleka obala te autor i voditelj emisije „Dica sritnih lica“. Tko će se najbolje snaći na impozantnoj pozornici, tko će osvojiti žiri svojim nastupima i tko će zasjati jače nego ostali, gledatelji će uskoro saznati u programu RTL-a u trećoj sezoni glazbenog showa „Zvjezdice“!

Komentara 2

SP
sputnik57
08:36 07.03.2018.

Mala Mia ima talenta, ali po čemu je sad stručna da bi mogla biti dio žirija, to mi stvarno nije jasno? To je samo podizanje gledanosti emisije i ništa više.

AM
ante_maja
08:24 07.03.2018.

dosadni ste sa tim zvjezdicama,voisima,super talentima i slicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije