Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuhar na mukama

Zvijezdu kulinarskog showa 'Paklena kuhinja' tuži punica

gordon ramsay
pixsell
14.05.2011.
u 15:08

Ramsay je iz svog gastro biznisa udaljio sve članove obitelji svoje supruge Tane što mu oni nikako ne mogu opostiti, posebno njegova punica.

Britanskoga kulinarskog virtuoza Gordona Ramsaya, kojeg sada gledamo u gastroshowu “Paklena kuhinja”, odlučila je tužiti njegova punica. Pošto je iz svog biznisa prošle godine isključio sve članove obitelji svoje supruge Tane navukao je na sebe njihov bijes koji ne jenjava.

Tanina majka i brat tuže ga zbog financijske prijevare, neisplate plaća, a zamjerili su mu i nagle promjene raspoloženja te agresiju za koju je, tvrde, kriva droga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije