Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivala je to

Zvijezdi serije 'Prijatelji' svaki odlazak na snimanje bio je patnja i to zbog ovoga

Foto: PA/Pixsell
1/4
06.09.2019.
u 07:00

Gledati sebe na televiziji i svoje fotografije u časopisima bilo je Lisi Kudrow jako teško.

Lisa Kudrow u seriji "Prijatelji" glumila je Phoebe koja je uvijek dobro raspoložena i pozitivna, ali u privatnom životu Lisa je bila sasvim drukčija od Phoebe i nije imala dovoljno samopouzdanja.

Gledati sebe na televiziji i svoje fotografije u časopisima bilo joj je jako teško i svaki odlazak na snimanje bio joj je patnja. Lisa kaže da je imala dojam da izgleda kao žena planina u odnosu na svoje kolegice Jennifer Aniston i Courteney Cox.

– Bila sam viša i veća. Pokraj njih sam se osjećala kao planina od žene – kaže Lisa. Zato je odlučila uklopiti se u standarde hollywoodske ljepote i počela je gubiti na težini i to jako.

– Nažalost, ako ste žena, dobro izgledate samo ako ste neuhranjeni – rekla je glumica. Svoj lik nije mogla gledati na  televiziji, a zbog naglog gubitka na težini imala je problema s infekcijama, upalama i prehladama. Kada je došao kraj snimanja "Prijatelja", Lisa je bila emotivno iscrpljena i rekla je kako više nikada neće gledati seriju.

– Sada imam 56 godina i osjećam se konačno sigurno u svom tijelu – izjavila je glumica. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
07:50 06.09.2019.

Ja nikada neću gledati Rujan fest u Zagrebu i kreveljenje s istoka i biti u društvu uhranjenih mizerija koji plješću na tu vrstu dernjave .

Avatar Sokol
Sokol
09:49 06.09.2019.

A porno verziju?

RO
RogaBabaroga
08:44 06.09.2019.

svaka od nijh treba dobrog psihoča, oni u USA uz odvjetnikennajbolje zive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije