Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL Direkt

Zoran Šprajc ovako je komentirao odlazak svojih kolega s RTL-a

Foto: RTL
1/5
30.01.2019.
u 12:26

Podsjetimo, prije Zoltana i naša bivša kolegica Mirjana Hrga otišla je na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike, čime je RTL de facto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi.

Zoran Šprajc u sinoćnjem RTL Direktu osvrnuo se na to što je RTL-ov reporter Zoltan Kabok postao novi glasnogovornik HDZ-a.

Na svoj, nekima šaljiv, a drugima baš i ne preduhovit način, Zoran Šprajc je sinoć spomenuo i bivšu kolegicu Mirjanu Hrgu koja je s RTL-a otišla na Pantovčak na poziciju savjetnice predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

– Od vijesti iz društveno-političkog života moramo se pohvaliti da naš bivši kolega Zoltan Kabok postaje glasnogovornik HDZ-a. Bivši glasnogovornik Ivan Jabuka više nije mogao izdržati sve afere u stranci pa je mir i dobru plaću našao u Hrvatskoj turističkoj zajednici, a naš Zoltan, evo, prihvatio se tog nezahvalnog zadatka da govori što mu drugi kažu i time je zaokružio svoju lijepu i uspješnu novinarsku karijeru – rekao je sinoć Šprajc čiji je novi potez izazvao brojne komentare. Mnogi, naime, smatraju da je nezgodno ovako komentirati svoje dojučerašnje kolege.. U nastavku spominje i Mirjanu Hrgu.

– Podsjetimo, prije Zoltana i naša bivša kolegica Mirjana Hrga otišla je na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike, čime je 
RTL de facto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi – rekao je Šprajc.

Ovaj mali osvrt na odlazak kolega u političke vode zaključio je  ovako:

– Poslali bismo mi nekoga i u oporbu, ali nitko od naših kolega nije toliko očajan tako da je ta politička skupina zasad izvan kontrole, što ionako svi već vidimo. Eto, toliko o vijestima iz našeg sokaka.

Komentara 33

WE
weAreCro
13:44 30.01.2019.

Sad jos samo fali da Sprajc ode u SDSS pa da RTL ima ljude u tri najvaznije institucije koje upravljaju svime u drzavi.

RO
Rope22
14:49 30.01.2019.

Ako se možemo šaliti, onda bih rekao da je rtl čisto prosrpska televizijica, koja oduševljava svojim humorom, isto takve gledatelje.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:25 30.01.2019.

Šprajc,....uf...ostaje Index!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije