Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJEVA DILEMA

Zoran Šprajc ima problem zadnjeg dana samoizolacije, za pomoć upitao i fanove

Zoran Šprajc
Foto: Instagram screenshot
1/6
13.12.2020.
u 16:09

Podsjetimo, voditelj emisije RTL Direkt prošlog je tjedna dao na znanje kako ga u emisiji neće biti do idućeg tjedna

Zoran Šprajc danas je posljednji dan u samoizolaciji nakon što je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, a posljednje sate boravka kod kuće muči ga dilema – obrijati se ili ne? Za pomoć je pitao i pratitelje na Instagramu, a njih 56 posto odgovorilo je da bi trebao ostaviti bradu.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, voditelj emisije RTL Direkt prošlog je tjedna objavio kako ga u emisiji neće biti do idućeg tjedna.

"On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima, provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ak bude sve ok, u #RtlDirekt se vidimo idući tjedan. Pusa svima, a ne samo njima, napisao je Šprajc na Instagramu, uz prigodne hashtagove #covid19, #samoizolacija i #desetdanadoma". 

Zoran Šprajc
1/5

Šprajc je prošle godine doživio infarkt te završio u zagrebačkoj bolnici. Tamo je proveo nekoliko dana, nakon čega su ga liječnici pustili na kućnu njegu. Prije mjesec dana ponovno je bio u bolnici te objavio fotografiju na Instagramu.

 

Ključne riječi

Komentara 47

LU
Ludwig.....
16:37 13.12.2020.

Pa neka pita one mlađe punoljetnice iz partijskog bludilišta, ako su uopće bile punoljetne, što su mu pružale usluge u Slovenskoj 9 jel bolje da dođe obrijan ili sa bradom...A s obzirom na politička uvjerenja, brada svakako pripada njegovom imidžu...

TA
Talleyard
16:14 13.12.2020.

jovanovića vratiti preko Drine, tamo je najčistiji zrak za takve slučajeve

DO
Domumom
17:17 13.12.2020.

Jovanovicu ostavi bradu zbog nacio imidža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije