Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI SE NIŽU

Nevjerojatna sličnost! Nives Ivanišević objavila fotku svoje majke iz 70-ih: 'Ti si ista ona'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
13.12.2020.
u 12:22

Radijska voditelica i supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, na Instagramu je objavila fotografiju majke Vesne. Svi tvrde da su jako slične.

Za voditeljicu narodnog radija Nives Ivanišević ovo je bila godina obilježena teškim gubitkom majke Vesne. Nje se često zna prisjetiti na Instagramu pa je i ovoga puta podjelila fotografiju svoje majke iz 70-ih godina prošlog stoljeća, a svi su složni kako Nives i njena majka sliče.

- Lude sedamdesete. Moja mamasita - napisala je kratko u opisu, a ispod su se zaredali komentari puni komplimenata i zapažanja da su nevjerojatno slične. "Ti si ista ona. Ljepotice obje", "Vesnica naša", "Predivna fotografija" samo su neki od komentara ispod objave.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo,  u srpnju se oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da je ponovno u eteru narodnog. Radijskoj voditeljici i supruzi tenisača Gorana Ivaniševića preminula je voljena majka s kojom je bila iznimno bliska, a koliko joj nedostaje, Nives često daje do znanja na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pajkoslava2
14:37 13.12.2020.

Ajmeee, kćer sliči na majku!!! Ajme čuda!!! Ajme!!! Šok i nevjerica!!!! Van sebe sam...

BL
bluescreen
12:50 13.12.2020.

kako sada nastaviti živjeti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije