Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIČNI KONCERT

Zoran Predin obožavateljici Barbari Kolar poklonio cvijet

PREDIN (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
09.03.2013.
u 15:53

Gypsy swing, nadograđen etno elementima i elektronskim ritmovima, oduševio je publiku u VIP-u, a najomiljeniji slovenski kantautor u dva sata koncerta predstavio je zanimljivu kombinaciju svog "željeznog repertoara".

U prepunom zagrebačkom Vip klubu pred oduševljenom publikom slovenski glazbenik Zoran Predin za Dan žena održao je romantični koncert. Glazbenika je najavila njegova velika obožavateljica voditeljica Barbara Kolar. Predin joj je zahvalio na lijepim riječima crvenim karanfilom.

Koncertom u sklopu programa Antenaplugged radija Antena Zagreb umjetnik je zagrebačkoj publici predstavio svoj novi bend vrsnih glazbenika koji čine Robert Pikl (gitara), Goran Krmac (tuba) i Janez Dovč (harmonika). Gypsy swing, nadograđen etno elementima i elektronskim ritmovima, oduševio je publiku u VIP-u, a najomiljeniji slovenski kantautor u dva sata koncerta predstavio je zanimljivu kombinaciju svog \"željeznog repertoara\" (Praslovan, Čekaj me ), novih pjesama (Rumba Čarolija, Kosa boje srebra - Margita) i covera vrlo poznatih pjesama za koje rado ističe da mu je žao što ih nije sam napisao.

Publika je prije Zoran Predin Quartetta imala priliku čuti i mladu kantautoricu Saru Renar koja će početkom travnja objaviti debitantski album. Na koncertu našla su se i brojna druga poznata lica - Matija Dedić, Nikša Bratoš, Lea Dekleva, Luka Nižetić... Nakon koncerta Predin je obožavateljima potpisivao i svoju novu knjigu “Druga žena u haremu”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije