Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA NA ZIMOVANJE

Zimska idila! Naša pjevačica pozirala s rijetko viđenim 7 godina mlađim dečkom

Foto: Instagram screenshot
1/9
02.02.2021.
u 21:27

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara odmetnula se na zimski provod u Jahorini sa sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem.

Kao i mnogi građani Lijepe Naše koji su se odlučili na zimsku idilu van granica države, i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara donijela je istu odluku. Naime, s dugogodišnjim dečkom Markom Juričićem odlučila se uputiti na Jahorinu, a njihovu zimsku idilu odlučila je zabilježiti nizom fotografija koje su oduševile obožavatelje. 

Foto: Instagram screenshot

"Prelijepa Andrea", "Divni vi", "Super ste!" samo su neki od komentara ispod zajedničkih fotografija koje je odlučila podijeliti s pratiteljima, a rijetko otkriva detalje svog osobnog života na društvenim mrežama. O tome svjedoči i činjenica da o ljubavnom životu gotovo uopće ne govori, ali u jednom intervjuu otkrila je da ljubi Marka te kako joj je on najveća podrška.

Posljednja ozbiljna veza ove pjevačice završila je 2016. godine, a svoj ljubavni život drži dalje od radoznalih novinara.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

IP
info_punkt
22:17 02.02.2021.

malo je bucka

YE
Yeah
23:18 02.02.2021.

Ova BiH je postala raj na Zemlji!

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:05 02.02.2021.

Ovaj izgleda 7 godina stariji! A koja je ta? Još jedna huljićeva da ne velim što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije