Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viktorija rađa

Zgodna supruga Dine Rađe u haljinici istaknula noge, otkrila da je imala problema

Foto: Instagram
1/15
18.05.2024.
u 09:00

Viktorija je za ovu prigodu odabrala kratku bijelu haljinicu u stilu sakoa, s dubokim izrezom na dekolteu koji je otkrio njezi grudnjak.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa često se javi na društvenim mrežama, ali i pojavljuje na različitim događanjima, a ovoga puta fotoreporteri snimili su je na jednoj reviji u Zagrebu. Viktorija je za ovu prigodu odabrala kratku bijelu haljinicu u stilu sakoa, s dubokim izrezom na dekolteu koji je otkrio njezi grudnjak. U ovom izdanju svi pogledi bili su usmjereni u njezine vitke noge, koje su dodatno izdužile visoke štikle, a zbog njih se Viktorija našla i u malim problemima. Naime, kako je otkrila na Instagramu, dok je pozirala fotografima zamalo je pala.

 

14.05.2024., Rimac Campus, Zagreb - Modna revija Envy room povodm 20 godina postojanja. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Dalmatinka je više od 20 godina u braku s bivšim košarkašem splitske Jugoplastike i Boston Celticsa, Dinom Rađom. Dino je u svojoj bogatoj karijeri osvojio dvije medalje s Olimpijskih igara, svjetski naslov te višestruke titule prvaka Europe. Između nje i 211 centimetara visokog Splićanina  je zaiskrilo 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu.

Dugo se šuškalo da je Rađa upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju. Vjenčali su se šest godina kasnije, 20. kolovoza 2001. na jahti dugoj 20 metara pored Korčule. Za svoj dan iz snova Viktorija je, umjesto klasične vjenčanice, odabrala je bijelu haljinu. Nakon što su izmijenili zavjete, skočili su u more. Dvije godine kasnije dobili su sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu 

1/113

Mnogi ih smatraju jednim od najstabilnijih parova na hrvatskoj estradi, pogotovo jer ona često dijeli fotografije sa suprugom. Nedavno je sada pokazala kako ju je Dino nosio dok se ona smije, a uz sliku je napisala: - Muškarac je glava kuće, a žena je vrat koji okreće glavu kako ona hoće - te označila Dinu i dodala "Moja glava". Dodajmo i da je Viktorija 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske.

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
12:46 18.05.2024.

Sada sam puno pametniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije