Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BB ljubav

Zbog njega je u realityju prevarila supruga, a on danas ne želi čuti za nju: 'Dosta mi je Marijane'

Nikola i Marijana Nemešević
Foto: Facebook /Nikola Nemešević
1/4
12.01.2019.
u 12:12

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak svoju su ljubav započeli u Big Brotheru. No, danas jedno na drugoga više ne žele trošiti riječi.

Velika ljubav planula je unutar zidova Big Brother kuće 2011. godine. Pred kamerama su se zaljubili Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak koju nije sputavalo ni to što je tada bila u braku.

Zbog javnog preljuba  Njihova veza nastavila se i nakon izlaska iz showa, a njihov odnos bio je poprilično turbulentan. Svađali su se pa mirili da bi naposljetku ipak odlučili krenuti odvojenim putevima. Danas jedno na drugo više ne žele trošiti riječi. - Dosta mi je nje, ne želim više nikada pričati o Marijani, niti čuti za nju, kao ni za reality showove - izjavio je Nemeš za 24 sata. 

- Ne želim trošiti riječi, to je sve iza mene, iako se nismo rastali u zloj krvi. Bolje dobar razvod nego loš brak - dodao je 30-godišnji pjevač koji se nakon prekida u potpunosti posvetio glazbenoj karijeri. Prošlo ljeto snimio je pjesmu 'Princ', a trenutno radi i na jednoj radi postaji te mašta o koncertu u pulskoj Areni. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Komentara 14

OC
obican covik
12:46 12.01.2019.

Dajte molim Vas, kao list za vrijedne vijesti , Vi se bavite GOVNARIJAMA , TIPA MARIJANE- NEMESA . Time postajete list -novine , bez uvrede , DREK , kaj bi rekel , nas POSTEN ZAGOREC .

BA
balance
13:10 12.01.2019.

'Kuji' su vam pa ovi?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:30 12.01.2019.

Kad je prevarila supruga s tobom, onda si već mogao naslutiti kakva te budućnost čeka. Sam si sebi kriv. Možda si nešto bar sad naučio. Ako ništa drugo, onda da mičeš prste od udatih žena. Nisi se ni ti boljee ponašao u svemu tome. A ona će imati njih još desetak nakon tebe dok se sa 65 godina ne zgužva. Tada će stariti u samoći i patiti zbog prošlosti. - Sam se sebi čudim, da komentiram ovakav šund. Ali nekako me ponijelo, jer su mi preljub i nevjerni muškarci i žene jednostavno odvratni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije