Naslovnica Showbiz

Zbog njega je u realityju prevarila supruga, a on danas ne želi čuti za nju: 'Dosta mi je Marijane'

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak svoju su ljubav započeli u Big Brotheru. No, danas jedno na drugoga više ne žele trošiti riječi.
12. siječnja 2019. u 12:12 14 komentara 39248 prikaza
Nikola i Marijana Nemešević
Foto: Facebook /Nikola Nemešević
Pogledajte galeriju 1/4

Velika ljubav planula je unutar zidova Big Brother kuće 2011. godine. Pred kamerama su se zaljubili Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak koju nije sputavalo ni to što je tada bila u braku.

Nikola i Marijana Nemešević Prekid Najpoznatiji ljubavni par iz realityja više nije zajedno?

Zbog javnog preljuba  Njihova veza nastavila se i nakon izlaska iz showa, a njihov odnos bio je poprilično turbulentan. Svađali su se pa mirili da bi naposljetku ipak odlučili krenuti odvojenim putevima. Danas jedno na drugo više ne žele trošiti riječi. - Dosta mi je nje, ne želim više nikada pričati o Marijani, niti čuti za nju, kao ni za reality showove - izjavio je Nemeš za 24 sata. 

nemeš razlaz s marijanom Nemeš: Osjećao sam grižnju savjesti zbog veze s udanom ženom

- Ne želim trošiti riječi, to je sve iza mene, iako se nismo rastali u zloj krvi. Bolje dobar razvod nego loš brak - dodao je 30-godišnji pjevač koji se nakon prekida u potpunosti posvetio glazbenoj karijeri. Prošlo ljeto snimio je pjesmu 'Princ', a trenutno radi i na jednoj radi postaji te mašta o koncertu u pulskoj Areni. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

[video: 27086 / ]
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

 • obican covik:

  Dajte molim Vas, kao list za vrijedne vijesti , Vi se bavite GOVNARIJAMA , TIPA MARIJANE- NEMESA . Time postajete list -novine , bez uvrede , DREK , kaj bi rekel , nas POSTEN ZAGOREC .

 • balance:

  'Kuji' su vam pa ovi?

 • Avatar HajdukLika
  HajdukLika:

  Kad je prevarila supruga s tobom, onda si već mogao naslutiti kakva te budućnost čeka. Sam si sebi kriv. Možda si nešto bar sad naučio. Ako ništa drugo, onda da mičeš prste od udatih žena. Nisi se ni ti bolje ... prikaži još!e ponašao u svemu tome. A ona će imati njih još desetak nakon tebe dok se sa 65 godina ne zgužva. Tada će stariti u samoći i patiti zbog prošlosti. - Sam se sebi čudim, da komentiram ovakav šund. Ali nekako me ponijelo, jer su mi preljub i nevjerni muškarci i žene jednostavno odvratni.