Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Najpoznatiji ljubavni par iz realityja više nije zajedno?

Nikola i Marijana Nemešević
Foto: Facebook /Nikola Nemešević
1/3
08.09.2017.
u 08:34

Nikola Nemešević i Marijana Kovačević upoznali su se u reality showu Big Brother. Zbog Nemeša se Marijana razvela od supruga. Za Nemeša se udala prošle godine, a sada im je brak u krizi.

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević, par čija se ljubav rodila u reality showu RTL-a "Big Brother", imali su buran ljubavni odnos koji su  prošle godine u kolovozu okrunili brakom. 

Kako pišu 24 sata, u braku su izdržali tek godinu dana jer se Nemeš, navodno, vratio obitelji u Beograd, a Marijana i dalje živi u Zagrebu, gdje radi u jednom kafiću na Savici. 

Upit novinara 24 sata je li istina da više nisu zajedno, Marijana nije htjela komentirati.  Par se upoznao 2011. godine u "Big Brotheru" i Marijana je u to vrijeme bila u braku, a nakon izlaska iz showa rastala se i s kćeri odselila od supruga.

S Nemešom je na početku vezu održavala na daljinu jer je on živio u Beogradu, a ona u Zagrebu i to je funkcioniralo neko vrijeme, no par je odlučio prekinuti. Pomirili su se nakon dvije godine razdvojenosti i vjenčali u Novigradu.

– Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lijep način zaokružimo priču koja je znala biti prilično turbulentna. Htjeli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikada nastavimo dalje –rekao je Nemeš nedugo nakon vjenčanja. 

Komentara 16

SO
SoloHan
10:03 08.09.2017.

vrlo zanimljiv članak o hrvatskoj prostitutki i srpskoj sponzoruši

IL
ilijan1a
10:24 08.09.2017.

Glupača ostavila muža i djecu! Sad je svugdje izvisila.

AN
AnteizmalogZGa
10:41 08.09.2017.

Hrvatska palandra (nažalost, kao i u cijelom svijetu, ima ih i kod nas) i srpski probisvjet. Gdje ćeš naći "bolju" kombinaciju?!!! Ostaviti svoju djecu?!!!! Zbog čega?!!! Nema na svijetu niti jedne stvari zbog koje bih se odrekao svoje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije