Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očarala pratitelje

Žanamari za svadbu odjenula usku haljinu koja joj je naglasila figuru, poznate Hrvatice odmah komentirale

Foto: Instagram
1/11
04.06.2023.
u 15:26

Uska haljina s volanima joj je svršeno istaknula vitku figuru, a s njom je uparila crne salonke i zlatnu torbicu

Pjevačica Žanamari Perčić (41) opet ubrzava puls fotkama. Lijepa pjevačica na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u smaragdnoj haljini koju je odjenula za svadbu. 

Uska haljina s volanima joj je svršeno istaknula vitku figuru, a s njom je uparila crne salonke i zlatnu torbicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Pratitelji su se oduševili fotografijom, a nju je komentirala i Ecija Ivušić koja joj je uputila niz zaljubljenih emotikona, a poseban kompliment dala joj je i kolegica Neda Parmač.  "Divna! I ti i haljina", napisala je pjevačica. Inače, haljina je s potpisom Katarine Mamić. 

Žanamari u posljednje vrijeme ne izlazi iz teretane, a svoju liniju dovela je do savršenstva zahvaljujući tjelovježbi. 

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

VEZANI ČLANCI:

- Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nije to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava. Objasnila je i da ima celulita.

- Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

Inače, Žanamari na Instagramu pravi više gotovo 200 tisuća ljudi, a s pratiteljima često dijeli fotografije iz teretane ili u oskudnim odjevnim kombinacijama. 

Nedavno je o tome progovorila i u intervjuu.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

 

Ključne riječi

Komentara 3

BR
Brdo
16:07 04.06.2023.

Ne znam ima li ova drzava dovoljno bogatasa da zbrine ovu bujicu nosaca guzica i sisa.

WA
wannabenovinari
16:49 04.06.2023.

Lijepa? Onima bez ukusa očito je. Btw, jesam li već rekao da je mod Večernjeg zalutao na svoje radno mjesto? Modu, savjet. Javi se na natječaj u Sj. Koreji. Ah, da, tamo nema natječaja 😄

LU
Lukeruk
16:01 04.06.2023.

Kaj bi sad Đorđe dal da je tu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije