Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'do ušiju'

Zaljubljena Albina objavila fotografiju s dečkom, nije mogla sakriti koliko uživa u njegovu društvu

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/30
05.04.2022.
u 16:33

"Najbolji par", "Preslatki", "Koliko ste predivni", "Ken i Barbie", "Malo reć' do ušiju", „Slatki ste zajedno“, „Je l' vi možete biti još slađi nego što jeste“, pisali su im pratitelji u komentarima.

Pjevačica Albina Grčić (23) u posljednje vrijeme dane provodi na plesnim probama zbog sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje se natječe s profesionalnim plesačem Mariom Ožboltom. No, čini se kako je Albina odlučila nekoliko sati bez treninga iskoristiti kako bi se družila s jednom sebi jako dragom osobom.

Na svojem Instagram profilu Albina je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem. Mlada pjevačica je podijelila njihove dvije zajedničke fotografije, na kojima nisu skrivali koliko su zaljubljeni te koliko uživaju. „Do ušiju“, napisala je kratko Albina u opisu objave. 

U komentarima su im Albinini pratitelji uputili komplimente. "Najbolji par", "Preslatki", "Koliko ste predivni", "Ken i Barbie", "Malo reć' do ušiju", „Slatki ste zajedno“, „Je l' vi možete biti još slađi nego što jeste“, pisali su im pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Inače, Albina je u jučerašnjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama ' plesala quickstep na koreografiju iz mjuzikla Burleska. Pjevačica i njezin plesni mentor dobili su najmanje glasova publike, a od ispadanja ih je spasio žiri. Dodajmo i da se Albina i Ivan znaju od malih nogu, a u vezi su tri godine.  

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije