Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKI VELIKAN

Zaljubljen do ušiju! Richard Gere (72) na gala večeri nije se odvajao od 33 godine mlađe supruge

Richard Gere i Alejandra SIlva
Foto: Profimedia
1/11
15.08.2022.
u 21:00

Gere i Silva vjenčali su se u Španjolskoj u travnju 2018. godine poslije četiri godine veze, a nakon vjenčanja Richard se pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu jer je oženio "lijepu ženu koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu"

Glumački velikan Richard Gere (72) ovog je vikenda stigao u španjolsku Marbellu, gdje je s drugim zvijezdama sudjelovao u humanitarnoj gala večeri organizacije Starlite Porcelanosa.

Glumac je na večeru stigao u pratnji 33 godine mlađe supruge, brazilske novinarke Alejandre Silva (39). Richard se na svečanosti pojavio u svečanom crnom sakou, a Alejandra je nosila dugačku žutu haljinu s bijelim cvjetnim detaljem. Brazilka je kombinaciju zaokružila malenom i svjetlucavom žuto-rozom torbicom i veliki zlatnim naušnicama. 

Foto: Profimedia

Gere i Silva vjenčali su se u Španjolskoj u travnju 2018. godine poslije četiri godine veze, a nakon vjenčanja Richard se pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu jer je oženio "lijepu ženu koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu".

Richard i Alejandra roditelji su dvojice sinova, a imaju djecu i iz prijašnjih brakova. Gere iz braka s Carey Lowell ima sina Homera (22), dok Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom ima sina Alberta (9). Glumcu je ovo treći brak, a prije Silve i Lowell pet je godina bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford.

VIDEO: Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
oliva309
22:13 15.08.2022.

Opisao je suprugu kao da živi u staračkom domu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije