Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban glas

Whitney Houston zadnji put pjevala na zabavi u četvrtak

Salata
Foto: Arhiv VL-a
1/2
12.02.2012.
u 18:16

Uoči dodjele nagrade Grammy u Los Angelesu je održana zabava na kojoj je pjevačica zapjevala sa Kelly Price

Pop diva Whitney Houston posljednji put se na pozornicu popela 9. veljače u četvrtak na zabavu uoči večerašnje dodjele nagrada Grammy. Pridružila se Kelly Price i otpjevala je 'Yes, Jesus Loves Me'. Vijest o smrti pop dive rastužila je njene kolege.

- Shrvan sam gubitkom Whitney, izgubili smo pravog anđela sa iznimnim glasom. Moje molitve su uz njenu obitelj - rekao je Lionel Richie.

- Imala je sve, ljepotu, veličanstven glas. Kako je tužno što ti darovi kojima je uveseljavala nas, nisu donijeli sreću i njoj - tužno je izjavila Barbra Streisand.

- Danas je tužan dan, Whitney je bila najljepša žena na svijetu. Hvala joj što nas je usrećila svojim predivnim glasom, najljepšim koji sam ikad čuo - rekao je Elton John sa pozornice Caesars Palace u Las Vegasu i posvetio pjesmu "Don't Let the Sun Go Down on Me" preminuloj pjevačici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije