Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Žanamari ljuta na Instagram jer joj briše fotke u kupaćem: 'Bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj'

Foto: Instagram
1/17
01.07.2021.
u 08:00

Naime, pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako ide na spoj  sa suprugom Marijom Perčićem. Za spoj je odabrala izazovan top koji čini crni grudnjak ispod kojeg su dva remena i suknju koja joj savršeno ocrtava obline.

Pjevačica Žanamari Perčić (39) zna kako održati plamen u braku, koji je gorio i na početku. Naime, pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako ide na spoj  sa suprugom Marijom Perčićem.

Za spoj je odabrala izazovan top koji čini crni grudnjak ispod kojeg su dva remena i suknju koja joj savršeno ocrtava obline.

Foto: Instagram

Na nogama je imala cipele s visokom potpeticom.

Fotka je u samo nekoliko sati skupuila više od 4000 lajkova, a brzo joj se javio i suprug koji joj je reko da odlično izgleda.  
Ni komplimenata pratitelja nije nedostajalo. Mnogi su joj ostavljali emotikone vatre, dok su drugi pisali kako je prekrasna i predivna. 

Potom, u novijoj objavi otkrila je kako joj Instagram briše fotografije na kojima je u kupaćim kostimima koje sama dizajnira. Pozirala je omotana tkaninom od koje će uskoro napraviti bikini jer joj brišu fotke, našalila se. 

- Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me Instagram algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati ovako fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja - napisala je. 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, tijekom pandemije mnogi su se požalili kako su u tome periodu, kada teretane nisu bile otvorene i kada nam se život poprilično promijenio, nabacili koji kilogram viška.

Perčić ni zatvaranje teretana nije bilo prepreka da svoju liniju održi u dobroj formi. Pokazala je to jučer kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji odlično pristaje njezinoj fit figuri. Pjevačica se vježbanja nije odrekla ni tijekom pandemije koronavirusa i vježbala je kod kuće, a priznala nam je u tom periodu kako nije bila jednako motivirana kod kuć

- Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se niste pokrenuli. Odlučila sam to sebi ne dozvoliti. - rekla nam je tada Žanamari. Njezina nova fotografija u kupaćem kostimi zaradila je preko sedam tisuća lajkova, i pjevačica je dobila samo komplimente ma račun svog izgleda.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 3

BR
BratGandalfovogBrata
08:56 01.07.2021.

volim vježbati u teretani jer tamo lakše nalazim klijente

WA
wannabenovinari
11:03 01.07.2021.

Zna li ta naslikača išta drugo raditi osim kreveljiti se ispred objektiva i laprdati gluposti?

Avatar southman
southman
09:47 01.07.2021.

Bivša i potencijalna buduća ubojica iz nehaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije