Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dokazi

Vrištala je i plakala: Evo što se stvarno dogodilo s Amber Heard i Johnnyjem Deppom

Foto: IPA/PIXSELL
1/3
05.01.2019.
u 09:00

Glumac je rekao i kako nije bacio telefon na Amber, već na kauč i da je otišao kada je ona počela vrištati i plakati.

Otkriveno je što su Johnny Depp i Amber Heard točno izrekli tijekom svjedočenja za vrijeme njihovog kontroverznog razvoda 2016. godine.

Naime, 147 stranica transkripta ponovno je u fokusu jer je Johnny odlučio tužiti britanski tabloid The Sun, te se tamo nalaze izjave obje zvijezde.

- Johnny i ja njegovu drugu osobnost godinama zovemo "čudovištem", to je dio njegove osobnosti koja je prisutna kada me tuče, - rekla je Heard i dodala : - Užasno sam se bojala 'čudovišta'. (Depp je negirao navode o obiteljskom zlostavljanju)
Amber, 32-godišnja zvijezda filma Aquaman i 55- godišnji Depp potpuno su različito doživjeli ovu situaciju, pa je tako Heard rekla i da joj je Johnny bacio svoj telefon na nju i udario ju dok slavni glumac tvrdi da je on bio zlostavljan i da ga je glumica udarila dvaput, zbog čega je morao unajmiti dva zaštitara koji bi s njime bili u stanu, jer se bojao što bi Heard još mogla učiniti.

Glumac je rekao i kako nije bacio telefon na Amber, već na kauč i da je otišao kada je ona počela vrištati i plakati.

Kada je Deppov odvjetnik pitao glumicu jeli ikada udarila, pljusnula ili bacila neki predmet na zvijezdu filma "Fantastic Beasts", odgovorila je da je učinila što je mogla kako bi se obranila od muža koji je jači od nje.
Dokumenti sadrže i iskaze policajaca koji su pozvani u njihov dom, a oboje su izjavili kako nisu našli nikakve dokaze tučnjave, potrganih predmeta ili razbijenog stakla.

Pogledajte koji su poznati glumci umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diesel
09:09 05.01.2019.

Cudne su mi ove mlade, lijepe i iznad svega pohlepne zene. Uvale se bogatunu na platnu listu i onda misle da ne trebaju svoju placu zaraditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije