Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pune baterije

Pobjegli iz Hrvatske! Šuput uživa u teško zamislivom luksuzu, a Mehun daleko od civilizacije

Foto: Instagram kolaž
1/6
04.01.2019.
u 08:00

Budite ispunjeni ljubavlju i okruženi njome, poručio je Tarik uz idiličnu fotografiju s Floride

Početak nove godine brojni poznati Hrvati već tradicionalno provode izvan Lijepe Naše.

I dok neki uživaju na obroncima snježnih planina najpopularnijih skijališta u Europi, drugi baterije pune u toplijim krajevima. Egzotične lokacije i ove godine mnogima su nezaobilazna destinacija za odmor. Maja Šuput na zasluženi odmor otišla je na Filipine, o čemu je svoje pratitelje obavijestila putem Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to paradise 🌴☀️💦 Philippines ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Najbolji restorani

Idilične fotografije na kojima se Maja kupa, sunča i izlazi iz dana u dan oduševljavaju njezine obožavatelje. No, uz izlaske i odmor, Maja vrijeme provodi i istražujući gastronomsku ponudu pa je tako već pri samom dolasku u Manillu posjetila restoran Toyo Eatery koji se nalazi među top 50 restorana na cijelom svijetu.

Predah od zagrebačkog asfalta potražila je i poduzetnica Snježana Mehun koja je krenula put Australije. Prvi je put posjetila jednu od najvećih znamenitosti Australije i sveto mjesto Aboridžina, planinu Uluru. 

 

– Kaže mi sestra kud ćeš tamo, tamo živi 10 najotrovnijih zmija na svijetu! O. K.!? Ali danas je bilo 45 stupnjeva, osim nas, muha i duša umrlih koje se na ovom svetom mjestu sreću, nikoga živog! Znam, nisam snimila ni jedan Insta story na kojem se to može primijetiti jer sam od muke upuzala u pećinu! Između ostalog, revni Australci ionako ne dopuštaju da se hoda okolo jer otisak stopala navodno ostaje mjesecima i sprečava rast bilja na zemlji Aboridžina koju “pažljivo” paze i čuvaju! – objasnila je Mehun.

Preko ''bare'' zaputili su se i Tarik i Lejla Filipović koji su američkom avanturom htjeli proslaviti godišnjicu braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyaniversary #happynewyear2019 #sretnanamgodisnjica #sretnanovagodina 🍾🥂🎉💕

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

 

Romantika "preko bare"

– Zdravlja i osmijeha na licu. Budite ispunjeni ljubavlju i okruženi njome – poručio je glumac i TV voditelj uz romantičnu fotografiju s plaže na kojoj u naručju druži suprugu Lejlu. Na Floridi uživaju u obiteljskom odmoru sa sinovima, a boravak u SAD-u iskoristili su i za odlazak na košarkašku utakmicu i druženje s našom NBA zvijezdom Darijem Šarićem koji je trenutačno igrač Minnesota Timberwolvesa. Strastveni je ljubitelj putovanja i naš poznati arhitekt Ante Vrban koji se ovih dana odmara u Meksiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cashonly #houseoffridaanddiego

A post shared by ARCHITECT ANTE VRBAN (@antevrban) on

Njegova novogodišnja destinacija je Tulum, majanski gradić koji svake godine posjeti više od dva milijuna turista. Ovo odredište poznato je po rajskim plažama, ali i drevnoj civilizaciji koju je Vrban odlučio dobro proučiti tijekom svog boravka. Posebno ga se dojmio muzej velike meksičke umjetnice Fride Kahlo, a iako je uživao na putovanju, dozu nostalgije za domovinom ipak nije mogao sakriti. – Muškarac može putovati po čitavom svijetu, ali doma je ipak doma – napisao je Ante u posljednjoj objavi na svom Instagramu. U toplije krajeve pobjegla je i Sandra Perković. Naša proslavljena atletičarka uživa u čarima daleke Kube gdje puni baterije za buduće sportske uspjehe.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Komentara 13

Avatar miyamoto
miyamoto
09:38 04.01.2019.

Nazalost sve se vise promovira hedonizam i nametljivo ponasanje. Ne sablaznjavajte mlade kako je to uspjeh, jer nije

DU
Deleted user
10:23 04.01.2019.

Rekla bi moja babica" se je ponorele, oni kaj peneze delaju i po svetu crnčiju, doma se vu vanglinu pereju i ovima kaj se bez veze dereju peneze davleju , a ovi riti sprešetavleju z njihovi penezi, a je too pri zdrave pameti..

SA
sani1
08:32 04.01.2019.

Ante Vrban? Poznati arhitekt?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije