Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB BEER FEST

Vojko usred Zagreba 'zvao čovika' i oduševio fanove

Zagreb Beer Fest
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/9
20.05.2018.
u 11:33

Treći dan drugog izdanja Zagreb Beer festa privukao je rekordni broj posjetitelja. Najviše mladih došlo je zbog splitskog repera koji po mnogima ima najbolji album ove godine

Nastupi headlinera Pips, Chips & Videoclips, Vojka V, te bendova Peglica i komandos i Slow Motion Suicide sinoćnji treći dan Zagreb Beer Festa pokazao je zašto se o ovom festivalu sve više priča. Čini se da su organizatori pronašli dobitnu kombinaciju - odličan prostor u centru grada, besplatni ulaz, raznovrsna ponuda hrane i piva i ono najvažnije - odlična glazba, privukli su sinoć na Trg Dr. Franje Tuđmana nekoliko tisuća ljudi.

Sudeći po viđenom, najviše mladih došlo je zbog Vojka V., repera iz grupe Dječaci, čiji je debitantski solo album "Vojko" mnogima već sad najbolji album ove godine. Dobro poznati hitovi "Zovi čovika", "Pasta Italiana" i "Ne može" sinoć su se uglas pjevali na travi Zagreb beer festa, a Vojko je izveo i neke pjesme Dječaka poput "Narodne" i "Lovrinca".

Pips, Chips & Videoclips jedan su od najboljih live bendova u zemlji, pa smo i od njih u sat i pol nastupa dobili pravo uživanje u rock'n'rollu, uz pregršt poznatih hitova, ali i novi singl "3PM".

Večeras nas na Beer Festu očekuje čak 5 odličnih koncerata - uz domaće snage Drvored, The Miceks i Irenu Žilić, nastupaju i strani gosti: britanski Fischer-Z i dobro nam poznati Partibrejkersi, jedan od najboljih regionalnih rock bendova svih vremena.

Zagreb Beer Fest
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije