Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ignorirao sve

Voditelj postao otac, a onda doznao da ima rak: 'Nisam obraćao pozornost na simptome'

Foto: Profimedia
1/3
03.02.2020.
u 18:12

Naime, voditelj je neko vrijeme imao mrlju na usni na koju nije obraćao pozornost dok ga voditeljica nije upozorila da ode k liječnika na zabavi u povodu otvaranja umjetničke izložbe Glorije Vanderbilt, majke njegova najboljeg prijatelja Andersona Coopera.

Američki autor, voditelj i producent Andy Cohen kazao je kako mu voditeljica Kelly Ripa spasila život.

Naime, voditelj je neko vrijeme imao mrlju na usni na koju nije obraćao pozornost dok ga voditeljica nije upozorila da ode k liječniku na zabavi u povodu otvaranja umjetničke izložbe Glorije Vanderbilt, majke njegova najboljeg prijatelja Andersona Coopera.

– Kelly me pogledala i pitala me što se događa s mojom usnicom i rekla mi je da odem to pregledati isti dan i da je sigurna da imam rak – kazao je Cohen i dodao da ju je, srećom, poslušao.

– Odmah sam išao liječniku provjeriti što mi je to na usni. I doista, bio je to maligni melanom – ispričao je voditelj koji je u trenutku intervjua bio izrazito emotivan jer je nedavno postao otac Benjamina Allena. Cohen joj je javno zahvalio te priznao da nakon operacije na usni sve manje vremena provodi na suncu. 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
Ivicazgb
20:17 03.02.2020.

Zgleda ko Raspudić

IM
Immanuell
19:13 03.02.2020.

Nije to od sunca, kume....... Imaš genetsku predispoziciju........

PR
prajdali100
18:27 03.02.2020.

I zato,treba zdrav biti i lijekove piti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije