Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastaje se

Stvarno nema sreće! Pamelin brak trajao je samo 12 dana

Foto: Profimedia
1/6
02.02.2020.
u 19:30

Pamela Anderson i njezin bivši suprug producent Jon Peters, koji je od glumice stariji 22 godine odlučili su da ipak nisu jedno za drugo.

Glumica Pamela Anderson rastaje se nakon samo 12 dana braka. Naime, Pamela i njezin bivši suprug Jon Peters, koji je od glumice stariji 22 godine odlučili su da ipak nisu jedno za drugo.

 - Bili bismo jako zahvali ako biste nas podržali u ovoj odluci. Odlučili smo se razdvojiti kako bi shvatili što želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces -  poručila je Anderson.

Podsjetimo, Par je u  u vezi bio prije 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko mjeseci. Sada su i ozakonili svoju vezu u Malibuu.  - Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želim, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance". 

Zanimljivo je da je ovo i za  Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand. 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komunikolog
20:33 02.02.2020.

Umjesto toga, dozvolite da vas iznenadim hrvatskom rječju punom nade (preporuka: Europski izbori) - Možemo!

PR
prajdali100
20:27 02.02.2020.

Nema to nikakve veze sa srećom već sa nečim drugim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije